Profeţiile Mucenicului Veaceslav, copilul-miracol al Rusiei. „Moscova se va prăbuşi, se va mai vedea doar o parte din Kremlin”

Profeţiile Mucenicului Veaceslav, copilul-miracol al Rusiei. „Moscova se va prăbuşi, se va mai vedea doar o parte din Kremlin”
A murit la nici 11 ani împliniți din cauza unei leucemii, dar în viața sa mucenicul Veaceslav a făcut previziuni ieșite din comun.

Veaceslav este considerați de ruși unul dintre cei mai mari profeți. Iată ce a lăsat întru eternitate.

Profeţiile Mucenicului Veaceslav, copilul-miracol al Rusiei. „Moscova se va prăbuşi, se va mai vedea doar o parte din Kremlin”

Potrivit însemnărilor mamei sale, Veaceslav s-a născut cu capacitatea de a ghici gândurile oamenilor. Și nu doar dacă erau lângă el, ci chiar de la distanță. În plus, băiatul, care s-a stins la doar 11 ani, se spune că a vindecat multe boli în fața cărora medicii au ridicat din umeri și a convertit mulți necredicioși la ortodoxie. Celebrul copil-profet a lăsat în urma sa o predicție tulburătoare nu doar despre viitorul Rusiei, ci și despre al marilor puteri ale lumii.

Marea Neagră nu va mai exista

Conform previziunilor micuțului clarvăzător, Marea Neagră nu va mai exista, iar în marea parte Turcia va arde. Lucruri cumplite a prezis însă despre Turcia, amintind de faptul că “Odessa se va rupe în bucăţi imense, care vor începe să se deplaseze”. În ceea ce privește Moscova, oracolul spune că aceasta se va prăbuși, astfel încât doar o mică parte din Kremlin se va mai vedea, “iar conducerea masonică prezentă în Rusia se va muta în Germania, la Bonn.

De acolo vor fi trimise brigăzi de intervenţie rapidă”. De asemenea, el spune că a văzut cum apele subterane se vor ridica și orașul Sankt Petersburg va fi inundat. Totodată, acesta susținea că rușii își vor arunca singuri clădirile în aer și vor avea parte de vremuri mult mai grele decât cele de pe vremea lui Stalin. Chiar dacă Rusia va fi dotată cu tehnologie de ultimă generație, locuitorilor țării le vor fi interceptate toate convorbirile, iar orice revoltă va fi înăbușită.

Ultimul conducător ortodox al Rusiei va fi ales de însuşi Dumnezeu

Nu în ultimul rând, Mucenicul Veaceslav a vorbit și despre ultimul conducător ortodox al Rusiei, despre care spune că va ales de Mântuitor. El va fi acela care va spune tuturor tot adevărul, atât despre Gorbaciov, cât şi despre Elţin.

Acesta va fi o persoană foarte puternică, deși în unele momente va fi nevoit să apeleze și la cruzie, dar „va dezrădăcina răul din ţară şi va face ordine în Biserică. Îi va aduna pe toţi oamenii din Rusia care nu L-au trădat pe Dumnezeu”. Tot el a anunțat și de venirea lui Putin la putere, despre care a menționat că va fi un conducător care nu aparține niciunui partid.

Nu în ultimul rând, copilul clarvăzător a spus că va apărea pe pământ o foamete cumplită, apoi vor reveni cele mai crunte boli, de la lepră, la ciumă și holeră, dar în forme mult mai puternice.

Copilul considerat miracol al Rusiei a spus și că va apărea o boală a cărei denumire nu este cunoscută, care va ucide mult persoane.

Sursă foto: rtv, playtech