Program special la Muzeul Grigore Antipa. Vietăți exotice și o expoziție inedită

Program special la Muzeul Grigore Antipa. Vietăți exotice și o expoziție inedită
În aceste zile de sărbătoare, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”  oferă vizitatorilor săi un program special de vizitare. Aveți ce vedea!

O idee excelentă pentru cei care vor să vadă viețuitoare din locuri exotice. În special copiii vor fi fascinați să vadă specii pe care altfel nu ar fi avut ocazia să le întâlnească.

Vietăți exotice și expoziție inedită

Muzeul Grigore Antipa are program special. În aceste zile, vă puteți admira creații textile inspirate din natură. Expoziția temporară „Imaginează-ți!” este găzduită la Muzeu.

Lucrările sunt realizate de studenți ai Departamentului Arte Textile și Design Textil – specializarea Arte Textile Ambientale. Studenții sunt coordonați de Conferenţiar Univ. Dr. Daniela Frumuşeanu, curatorul expoziției.

Tot acum puteți să studiați comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animală. Descoperiți frumusețea unică a exponatelor vii din expoziția temporară „Reptilia”, aflată la parterul Muzeului.

Nu sunt specii pe care ați dori să le întâlniți în mediul natural, dar le puteți admira în siguranța expoziției. Aceste vietăți extrem de interesante provin din locuri exotice și greu accesibile nouă.

Veți afla informații despre obiceiurile și principalele lor caracteristici, cum se adaptează ele la mediul înconjurător.

Program special la Muzeul Grigore Antipa

În perioada Sărbătorilor Pascale, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”  oferă vizitatorilor săi un program special de vizitare.

Vineri, 30 aprilie 2021 – DESCHIS între orele 09:00 și 18:00 (ultimul vizitator intră la ora 17:00);

Sâmbătă, 1 mai 2021 – DESCHIS între orele 09:00 și 14:00 (ultimul vizitator intră la ora 13:00);

Duminică, 2 mai 2021 – ÎNCHIS;

Luni, 3 mai 2021– DESCHIS între orele 09:00 și 18:00 (ultimul vizitator intră la ora 17:00).

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa


Expoziție grecească inedită la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului. 200 de ani de la câștigarea independenței

Istoria bicicletei ajunge la muzeu. E de vizitat