Oficialii din Disneyland Resort au anunțat săptămâna aceasta că Mickey și Minnie’s Runaway Railway, care urma să se deschidă în 2022 în Toontown, va fi reprogramat pentru 2023.

Personajul Goofy, inginerul trenului

Mickey și Minnie’s Runaway Railway, care s-a deschis deja la Disney World anul acesta, este prima plimbare cu tematică făcută după Mickey și Minnie în oricare dintre stațiuni, a confirmat Disneyland.

„Odată ce ai pășit în lumea desenelor animate a lui Mickey și Minnie, vei urca într-un tren cu Goofy în calitate de inginer. Apoi, un moment magic te duce la o aventură nebună, scăpată de sub control, plină de întorsături surprinzătoare”, a scris blogul Disney Resorts despre viitoarea atracție. 

Proiectul în desfășurare

Construcția călătoriei la Disneyland, totuși, pare încă în curs de desfășurare, președintele Disneyland Ken Potrock distribuind imagini din „primele” grinzi de oțel ale călătoriei fiind ridicate pentru proiect.

Cele două parcuri ale stațiunii Disneyland, Disneyland Park și Disney California Adventure Park, rămân închise „în așteptarea aprobărilor guvernului local și de stat”, potrivit site-ului web Disneyland. Zona comercială și cea de luat masa Downtown Disney a stațiunii și-a început redeschiderea treptată în iulie.

Ce este Disneyland

Disneyland este primul parc de distracții Disney aflat in Anaheim, California, deținut și operat de Walt Disney Parks and Resorts , divizie a The Walt Disney Company. Inițial, și încă de multe ori cotidian, Disneyland a fost dedicat cu un preview de presă televizată la 17.07.1955, și a deschis pentru publicul larg, pe 18.07.1955 , consemnează Wikipedia.

Disneyland deține distincția de a fi singurul parc cu tematică care a fost proiectat și construit sub supravegherea directă a lui Walt Disney. În 1998, parcul tematic a fost redenumit Disneyland Park pentru a se distinge de cel mai mare complex , Disneyland Resort.

Disneyland a fost cel mai căutat parc de distracții din lume, având aproape 600 de milioane de vizitatori din 18.07.1955. În 2009, 15.9 milioane de persoane au vizitat parcul făcându-l al doilea cel mai vizitat din lume în anul calendaristic respectiv.

Cele mai mari previziuni pe care le-au făcut personajele din The Simpsons

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp