ProTV readuce în prim-plan o altă emisiune celebră. Cine vor fi prezentatorii

ProTV readuce în prim-plan o altă emisiune celebră. Cine vor fi prezentatorii
Se anunță vremuri bune fanii postului de televiziune ProTV. Mai marii trustului pregătesc acum un nou format.

Iubitorii de aventură vor vedea în curând o nouă emisiune la ProTV, din care nu va lipsi adrenalina. Va fi o adevărată plăcere pentru toată lumea.

ProTV readuce în prim-plan o altă emisiune celebră. Cine vor fi prezentatorii

Survivor, una dintre cele mai urmărite emisiune va fi în curând înlocuită cu un alt show, la fel de spectaculos. Mai marii ProTV speră că acest proiect va rupe gura târgului și va deveni lider de audiență. Noul proiect se va filma în același loc ca și Survivor și va avea doi prezentatori celebri.

E vorba de Daniel Pavel dar și primul câștigător Exatlon România, Vladimir Drăghia. Noua emisiune este „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, un show extraordinar care în 2015 a fost pe primul loc în preferințele telespectatorilor. Până în acest moment nu se cunoaște când va fi difuzată, dar sursele spun că e posibil ca acest lucru să aibă loc în toamnă.

Cine sunt posibilii concurenți

„Suntem foarte fericiţi să vedem „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!” revenind în România la 7 ani după ce am produs şi difuzat primul sezon, în 2015. Multe s-au schimbat de atunci, dar acesta rămâne unul dintre cele mai mari şi mai puternice formate de reality-adventure din lume.

Și faptul că se va număra printre momentele importante ale grilelor noastre din 2022 este o dovadă a angajamentului PRO TV de a aduce audienţei noastre divertisment de cea mai înaltă calitate”, a declarat pentru Click Antonii Mangov, director de programe la Pro TV. Cât privește posibilii concurenți sursele spun că au fost curtate Theo Rose și Alexandra Ungureanu.

Vedetele care vor avea curajul să ajungă în Republica Dominicană vor locui pentru două săptămâni în junglă și vor trebui să facă față unor probe uneori imposibile, precum mâncatul de gândaci sau bucăți de animale. Celebrul reality show a fost lansat în Marea Britanie în anul 2002, apoi a fost preluat de Franța, Germania, Ungaria, Norvegia, Suedia, SUA și India. Câștigătorul primului sezon a fost Cătălin Moroșanu.

Sursă foto: cancan