Ștefan Bănică Junior și fiul său cel mare, Radu Ștefan, au ajuns în platoul emisiunii. Și nu oricum, ci la masa de lucru. Fiul vedetei este un actor talentat și a demonstrat deja asta. Ba chiar și cântă, apărând deja pe scenă alături de celebrul său tată. Acum aflăm că tânărul este extrem de pasionat de bucătărie.

„Ștefănel chiar e pasionat de bucătărie și noi mâncăm ce gătește el. Din fericire, nu mă moștenește pe parte gastronomică, pentru că eu nu știu să fac decât omletă. Când gătește el, toată familia se strânge la masă, pentru că are feeling. Și de asta îi spun mereu: ia lucrul ăsta și pune-l în ceea ce vrei să faci. În seara asta el e chef-ul, eu sunt aici doar ca să îl ajut”, a declarat Ștefan Bănică.

Emisiune cu mai multe surprize

Pentru emisiunea din seara aceasta, cei doi vor găti pui portocaliu, un preparat cu care Radu își dorește să îi impresioneze pe cei trei chefi. Care va fi reacția lor, dacă va primi sau nu vreun cuțit, telespectatorii vor afla în această seară începând cu ora 20.30.

Potrivit realizatorilor emisiunii, prima ediție a show-ului din această săptămână va avea și un iz tradițional. Venită tocmai de pe Valea Izei, Ileana Vlad va fi o altă surpriză, nu doar prin preparatele pe care le aduce pe masa chefilor, ci și prin povestea hainelor pe care le poartă. După mii de experiențe culinare, cei trei chefi vor gusta pentru prima oară bucate din Maramureș, dar unele aparte, de care nici măcar nu au mai auzit până acum.

Sursa foto: Chefi la cuțite

Emma Stone le-a prezentat părinților „Proiectul  Hollywood” și a ajuns să câștige un Oscar. Acum face și un bebe!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri