Punct final în procesul în care Johnny Depp și Amber Herad și-au spălat hainele în public

Punct final în procesul în care Johnny Depp și Amber Herad și-au spălat hainele în public
Punct final în procesul intentat de Johnny Depp publicației The Sun, în care celebrul actor acuză ziarul de defăimare, solicitând daune materiale. Sentința se va lăsa însă așteptată. Între timp, fosta soție a lui Depp, actrița Amber Heard a sărbătorit finalul procesului, iar acesta a fost aclamat de fani.

Amber Heard  a ieșit, marți seara, cu gașca ei,  în oraș, pentru a sărbători încheierea procesului care a durat 16 zile. Împreună cu iubita sa, cu sora sa și avocata, dar și alți prieteni,  actrița a luat masa la un restaurant japonez din Soho, după care s-a plimbat pe străzile din centrul Londrei.

În timpul promenadei, a fost în permanență cu zâmbetul pe buze, și a stat aproape de avocata ei, cu care părea că discută ultimele detalii ale procesului încheiat. Plimbarea de seară a avut loc la câteva ore după ce Heard a fost  audiată în ultima zi a procesului de calomnie, când aproape a izbucnit în lacrimi, pe treptele palatului justiției, unde a susținut o declarație de presă în timpul căreia a fost întreruptă de fanii lui Depp. Aceștia au avut flori, pancarde și au strigat „Johnny e nevinovat”.


Rihanna i-a trimis flori rapperiței împușcate. Și-a amintit de cum a fost ea agresată

De ce nu se țin ouăle pe ușa frigiderului


Declarația lui Amber Heard

„Am călătorit aici în Marea Britanie pentru a depune mărturie în calitate de martor pentru a ajuta instanța. După ce am obținut un ordin de restricție în 2016 și am finalizat divorțul, am vrut doar să-mi continui viața. Nu am deschis acest proces și, în ciuda semnificației sale, aș fi preferat să nu fiu aici în instanță.

 

View this post on Instagram

 

I travelled to the UK to testify in these proceedings as a witness to assist the Court. After obtaining a restraining order in 2016 and finalizing our divorce, I wanted to move on with my life. I did not file this lawsuit and, despite its significance, I would have preferred not to be in court. It has been incredibly painful to relive the break-up of my relationship, have my motives and my truth questioned, and the most traumatic details of my life with Johnny shared in court and broadcast around the world. I stand by my testimony in court and I now place my faith in British justice. Although I did not bring this lawsuit, I am aware of the precious resources being consumed by his litigation and will be glad to see those resources re-directed back to more important legal matters already delayed by the Covid-19 pandemic. I appreciate the dedication, hard work and support of the defense legal team, as well as my UK and US lawyers. I also wish to extend my thanks to the very kind and diligent court staff and the police, who have been so sensitive in ensuring my protection so that that I could testify in safety. And finally, my heartfelt thanks for the tremendous outpouring of support and the many messages I have received from around the world. You have given me so much strength and I send it back to you.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

A fost incredibil de dureros să retrăiesc ruperea relației mele, să se pună la îndoială motivele și adevărul meu. Iar cele mai traumatice și intime detalii din viața mea cu Johnny împărtășite în instanță și difuzate în întreaga lume”, le-a spus actrița jurnaliștilor.

Heard, pusă la zid de avocatul lui Depp: „E o mincinoasă”

În timpul pladoariilor de încheiere din ziua anterioară, avocatul lui Johnny Depp a numit-o pe Amber mincinoasă pentru mărturiile sale în legătură cu  abuzul la care susține că a fost supusă de Depp în timpul căsătoriei lor, care a durat din 2015 până în 2017. „Ea este mincinoasa, abuzatorul, nu domnul Depp. El nu este un soț – bătăuș”, a spus avocatul său.

Depp, în vârstă de 57 de ani,  a dat în judecată News Group Newspaper (NGN) pentru un articol în care era acuzat că și-a abuzat fizic, soția de atunci, pe Heard. Vedeta din Pirații din Caraibe a respins acuzațiile și le-a numit „bolnave și complet neadevărate”, spunând că nu a fost niciodată abuziv cu fosta sa soție și că, din contra, aceasta a  fost cea abuzivă în relația lor.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail