Rihanna i-a trimis flori rapperiței împușcate. Și-a amintit de cum a fost ea agresată

Rihanna i-a trimis flori rapperiței împușcate. Și-a amintit de cum a fost ea agresată
Rihanna i-a trimis flori celebrei rapperițe Megan Thee Stallion după ce aceasta s-a confesat, în public, despre drama pe care o trăiește după ce a fost împușcată, la o petrecere. Incidentul a avut loc la mijlocul lunii.

„Sunt recunoscătoare că sunt în viață”, au fost cuvintele lui Megan Thee Stallion care a fost împușcată în mod deliberat în timpul unei petreceri în Hollywood Hills. Rapperița a ajuns la spital în stare critică, în noaptea de 12 iulie.

Tânăra de 25 de ani a fost tratată pentru o „vătămare cu armă de foc”. Rapperul Tory Lanez, despre care se spune că ar avea o pasiune romantică pentru rapperiță, ar fi împușcat-o în ambele picioare, în timpul unei schimb mai dur de replici care a avut loc între cei doi, după o petrecere la care au participat, în Hollywood Hills.

Megan, 25 de ani, a decis să povestească incidentul în timpul unui live lacrimogen pe Instagram, dar nu l-a menționat pe Lanez. Artista continuă tratamentul de recuperare în urma incidentului.


Băieți și fete se bat pentru a prinde rol în Burlacul

Viorica de la Clejani a sărit să o păruiască pe Margherita


Cântăreața / designerul de modă de 32 de ani, Rihanna, i-a trimis tinerei cântărețe un buchet de flori în ziua următoare postării de pe rețeaua socială. Mesajul care a însoțit florile a fost unul cu adevărat emoționant: „Să știi că ai o echipă întreagă aici care trimite vibrații pozitive înspre tine”, a scris Rhianna.

Relație ascunsă de ochii presei

Meg a lăsat să se înțeleagă că sentimentul este reciproc, și a postat pe Instagram fotografii cu florile și biletul primit, dar și cu ea în piesele de lenjerie intimă produse de Rhianna. „Vă iubesc pe toți”, a scris rapperița.

Despre Meg și Lanez s-a spus că ar fi într-o relație, după ce aceștia au apărut împreună pe rețelele sociale, dar ei nu au confirmat niciodată acest lucru. În noaptea atacului, Megan a fost văzută părăsind vehiculul rapperului canadian cu un picior sângerând, după ce se presupune că acesta ar fi deschis focul în urma unei certe. Ulterior, el a fost arestat pentru deținerea unei arme fără acte.

Rihanna a fost și ea agresată de iubit

Rihanna a empatizat cu colega de breaslă, ea însăși fiind, în 2009,  în centrul propriului scandal în care a fost atacată de iubitul ei de atunci, Chris Brown. De aceea, vedeta a decis să o sprijine public pe Megan, amintindu-și de propria istorie cu violență domestică. În 2009, vedeta – numele complet Robyn Rihanna Fenty – a fost agresată brutal de iubitul de atunci, Chris Brown, după ce o ceartă între cei doi cântăreți a escaladat.

La momentul respectiv, Brown a fost acuzat de atac și de amenințări criminale. După ce inițial a pledat nevinovat, cântărețul a pledat vinovat pentru o infracțiune și a acceptat o înțelegere pentru a presta muncă în folosul comunității, cinci ani de probațiune și consiliere pentru violență în familie.

 

View this post on Instagram

 

It’s been a year?

A post shared by Megan Thee Stallion Fan. (@sheistheestallion) on

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre