Purtătoarea de cuvânt al MAE rus, filmată în ipostaze provocatoare. Imaginile NU sunt trucate

Purtătoarea de cuvânt al MAE rus, filmată în ipostaze provocatoare. Imaginile NU sunt trucate
Un video cel puțin ciudat a fost postat de Maria Zaharova, purtătoare de cuvânt a MAE rus.

Controversata Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a MAE rus s-a filmat când mânca pasional două căpșuni. Internauții au reacționat imediat.

Purtătoarea de cuvânt al MAE rus, implicată într-un nou scandal. Maria Zaharova, apariția surprinzătoare

Pe canalul său de Telegram, purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova, s-a filmat când mânca într-un mod ciudat două căpșuni. Cunoscută pentru ieșirile nonconformiste, ea se comporta ca o femeie care vrea să atragă atenția, zâmbind drăgălaș la cameră.

La scurt timp de la apariția video-ului, au venit și comentariile internauților. „Îmi pare rău, o să te blochez imediat”. „Ce credeți, le plac puțin căpșunele condimentate, culese de la Suonejoki de muncitorii ucraineni?”,  „Care este problema? Cred că faptul că Zakharova mestecă o căpșună este o îmbunătățire clară față de faptul că Zakharova vorbește.

Acum, dacă am putea să-l facem și pe Lavrov să tacă și să înceapă să mestece căpșune…”, „Nu știu, este ciudat de atractiv. Îmi aduce aminte de filmele porno daneze sau suedeze din anii ’80. Pun pariu că i-ar plăcea să reproducă acel vibe”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe social media.

Blonda a explicat în stilu-i caracteristic și de ce Rusia a invadat Ucraina

Nu demult, Zaharova a vorbit și despre motivul pentru care crede că Rusia a invadat Ucraina. Potrivit digi24.ro, ea susține că ucrainienii nu au vrut să împartă cu rușii proprietatea asupra originii borșului. După ce publicația Novaia Gazeta Europe și-a suspendat activitatea în Rusia, redactorul șef, jurnalistul Kirill Martynov, a fost cel care a publicat pe Twitter clipul cu înregistrarea.

„Maria Zakharova a declarat că motivul războiului a fost că ucrainenii nu au vrut să împartă borșul cu ea. De asemenea, se pare că era foarte beată”, este de părere ziaristul.

Imagini care nu-i fac cinste de la nuntă

În presa internațională au apărut recent imagini publicate de tabloidul rus kp.ru, de la Mariei Zaharova, care a avut loc în anul 2005. În aceste fotografii, Maria apare alături de soțul său, omul de afaceri Andrei Zaharov într-o limuzină în ipostaze care nu le fac deloc cinste. Evenimentul a avut loc la New York, unde Zaharova lucra în acea perioadă.

Sursă foto: ziare.com