Regina Elisabeta renunță la câteva creații unice. S-au pus în vânzare la magazinul regal

Regina Elisabeta renunță la câteva creații unice. S-au pus în vânzare la magazinul regal
A folosit aceste obiecte foarte mult în ultima perioadă, dar acum vrea să renunțe la ele. Iată ce a scos la vânzare regina Elisabeta.

Nu există două care să arate la fel, sunt superbe, iar prețul unui astfel de obiect este acceptabil. Iată la ce renunță regina Elisabeta.

Regina Elisabeta renunță la câteva creații unice. S-au pus în vânzare la magazinul regal

Din motive pe care le cunoaște nimeni deocamdată, regina Elisabeta a II-a a decis că-și va vinde bastoanele la magazinul regal. Acestea sunt adevărate obiecte de artă, iar în ultima perioadă Suverana a tot folosit unele dintre ele pentru a se ajuta să meargă.

Bastoanele sunt produse la proprietatea sa din Sandringham, dintr-un lemn local, iar prețul pentru un obiect se ridică la 55 de lire. Sursele spun că în ultima perioadă ea a început să utilizeze bastonul Prințului Filip.

Ce cadou a primit la Jubileul de Platină

Cu ocazia Jubileului de Platină, regina a primit de la generalul Sir Mark Carleton-Smith, șeful Statului Major, un baston având simbolul Armatei Britanice, confecționat dintr-un lemn care se găsește doar în zona Cumbria.

„A fost un privilegiu să înmânez acest mic simbol al recunoștinței și aprecierii noastre pentru contribuția suveranei la Armată în ultimii 70 de ani. Am vrut să fie ceva util și relevant, mereu la îndemână, care să reprezintă suportul nostru pentru ea. Acest baston este perfect, este elegant, simplu, și extrem de util.”, a declarat șeful Statului Major.

Anul trecut și-a scos și mașina la vânzare

De asemenea, Suverana a pus la vânzare anul trecut și o superbă mașină, e vorba de un Bentley Mulsanne fabricat în anul 2012. Potrivit dealer-ului care s-a ocupat de vânzare, Suverana a folosit mașina în perioada 2013-2015. Superba limuzină are o lungime de peste cinci metri și jumătate, nuanța exterioară Banarto Green și dezvoltă 505 cai putere.

Când a fost pusă la vânzare, limuzina avea doar 4000 de kilometri, iar prețul anunțat a fost de 179.850 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 207.180 de euro. Sursele spun că în acest moment regina Elisabeta are trei modele de Rolls-Royce, două Bentley, un Jaguar un Land rover și două limuzine Mercedes.

Sursă foto: Twitter