Putea să se sfârșească oribil. Accident la ”Te cunosc de undeva”

Putea să se sfârșească oribil. Accident la ”Te cunosc de undeva”
Este din ce în ce mai greu la concursul ”Te cunosc de undeva”. Travestiurile le fac viața grea concurenților. Putea să se sfârșească oribil.

Artiști bărbați pe tocuri, cu peruci și rochii lungi. Este foarte greu, au mărturisit toți concurenții care au trecut pe la show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, iar ruleta le-a dat astfel de transformări.

Accident la ”Te cunosc de undeva”

Adriana Trandafir (64 de ani) şi Romică Țociu (58 de ani) au primit pentru sâmbătă, 21 noiembrie, un soi de travesti în travesti. Personajele lor sunt o austriacă despre care s-a vorbit mult la Eurovison şi un actor de musical din Australia pentru care travesti-ul e o mare plăcere a vieţii pe scenă: Conchita Wurst şi Trevor Ashley.

„Romică a căzut şi m-a tras după el!”, a declarat Adriana Trandafir

„Suntem două personaje foarte colorate şi foarte grele, încercăm să ne apropiem pe cât posibil de ele, dar se vede că noi nu avem o pregătire vocală corespunzătoare!”, a declarat Adriana la repetiţii.

Nici nu au apucat să înceapă să cânte, căci la coborârea pe scară, cei doi actori au avut parte de un incident. „Romică a căzut şi m-a tras după el!”, a declarat Adriana Trandafir, atunci când colegii le-au sărit imediat în ajutor.

”S-a deschis gala cu o tăvăleală! Aţi văzut ce greu este să cobori pe tocuri?”, a întrebat Andrei Ștefănescu, în vreme ce Adda a spus: „Iniţial am crezut că face parte din show!”

”De pe canapea pare totul facil, dar nu este, este destul de complicat şi de greu !”, a spus şi Marcel Pavel, în vreme ce Monica Anghel a completat: „Asta înseamnă să fii un profesionist în adevăratul sens al cuvântului!. Indiferent de situaţia în care te afli, te ridici şi mergi mai departe!”.

Întregul moment va putea fi urmărit în această seară de sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Toto Dumitrescu a scăpat nevătămat

Tot sâmbătă, 21 noiembrie, telespectatorii îl vor putea urmări pe Toto Dumitrescu într-un travesti de zile mari, poate cel mai greu personaj pe care l-a avut de realizat până acum, Marilyn Monroe.

Micuța AMI n-a scăpat nici ea de travesti, transformându-se în JP Cooper.

De cea mai grea transformare a lor din acest sezon vor avea parte şi Liviu şi Andrei, care îi vor imita pe Cardi B & Offset, în vreme ce lui Jojo Ruleta i-a pregătit o transformare în Maria Cârneci.

Nici în această gală Tavi Clonda nu va scăpa de travesti, intrând în rolul lui Pink.

Monica Anghel şi Marcel Pavel se vor transforma în Sarah Brightman şi Antonio Banderas.

Cum se vor descurca aceştia, telespectatorii vor putea urmări sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!.


Jennifer Lopez își extinde afacerile. Ce companii de miliarde de dolari vrea să deschidă