Radu Siffredi, amenințat cu bătaia de femei. „Să vezi ce palme primești când te prind, săracule…”

Radu Siffredi, amenințat cu bătaia de femei. „Să vezi ce palme primești când te prind, săracule…”
Relația lui Radu Siffredi cu Oana Matache a început să le enerveze chiar și pe doamnele care odinioară erau prietene pe online cu rockerul.

Femeile care îl urmăresc pe rețelele de socializare s-au enervat și au început să-i dea avertizări lui Radu Siffredi.

Amuzat sau nu de cele întâmplate, iubitul surorii Deliei a făcut publice câteva dintre cuvintele pe care i le-au adresat câteva doamne din online. Cuvintele acestora nu sunt deloc plăcute, rockerul fiind acuzat că i-a stricat familia Oanei, lucru de care ar trebui să-i fie rușine.

„O să vezi când te lovește înzecit tot răul pe care îl faci acum”

„Să vezi ce palme primești când te prind pe undeva, săracule, tot un sărac o să mori. Armele o să te doară două trei zile/ Să-ți fie rușine că ai distrus o familie/ O să vezi când te lovește înzecit tot răul pe care îl faci acum/ Nici ție nu-ți vine să crezi că stă aia cu tine.”, sunt o parte din mesajele primite de Radu Siffredi.

Delia ține cu Radu?

După ce multă vreme românii au dorit ca Delia să-și expună părerea în legătură cu noul iubit al Oanei, au venit și primele declarații ale cântăreței, aceasta preferând să fie cât mai imparțială. „Bine, toată lumea e bine. Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel.

Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc mereu cu toată lumea.

Toată lumea e bine, sănătoasă. Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru? Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo.

 „Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui”

Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.”, a spus Delia.

Recomandarile noastre