Exclusiv! Oana și Radu Siffredi, din nou împreună. Ea nu vrea să se mai afișeze în public cu el, dar rockerul bravează. Fostul soț a luat atitudine împreună cu Protecția Copilului

Exclusiv! Oana și Radu Siffredi, din nou împreună. Ea nu vrea să se mai afișeze în public cu el, dar rockerul bravează. Fostul soț a luat atitudine împreună cu Protecția Copilului
Sătulă de tot scandalul din jurul relației sale Radu Siffredi, Oana Matache a decis să stea cât mai departe de ochii curioșilor.

Rockerul însă parcă vrea să le facă în ciudă tuturor și nu se lasă. Vrea să știe toată lumea că, indiferent ce spune familia Oanei Matache, nimic nu i-a putut despărți. Nici măcar faptul că a fost filmat înjurându-i copilul bolnav.

Ea vrea să-și ascundă relația, dar el adoră atenția publicului

Rockerul care i-a furat inima surorii Deliei nu se lasă. Deși tânăra vrea să stea cât mai retrasă, acesta postează în continuare fotografii cu ei împreună. Recent, el a pus pe contul de socializare poze în care apare Oana, când savurau o pizza.

Oana Matache si Radu savurand o pizza

Oana Matache se joacă cu focul

Filmările pe care Oana Matache și Radu le-au dat publicității, nu le-au adus deloc lucruri bune celor doi. Iar scandalul a izbucnit după ce iubitul surorii Deliei l-a înjurat pe unul dintre copii, iar Gina Matache le-a arătat tuturor cum trăiesc nepoții săi. „Iarăși plânge, băga-i-aș peni**** să-i bag”, a spus rockerul uitând că e în live pe net, cu camera de filmat pornită.

Se pare că acest video i-a pus pe gânduri și pe reprezentanții Protecției Copilului, care s-ar fi autosesizat la cuvintele murdare ale lui Radu. Sursele spun că tatăl micuților, Răzvan Miheț a aflat, la rându-i, prin ce trec copiii săi și ar fi sunat-o pe fosta soție. El a fost ferm pe poziție și i-ar fi transmis că e la un pas să-i piardă pe Bogdan și Jessica, dacă se mai repetă așa ceva.

Tăcere maximă

În aceste condiții, Radu și Oana au bătut în retragere, iar rockerul a anunțat că pentru o perioadă nu vor mai exista filmări. Dacă vor sta cât mai departe de ochii curioșilor, vor avea oare mai multe șanse să rămână împreună? Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, dar un lucru e sigur: mama Oanei Matache nu se va lăsa până când fata ei nu va fi alături de un bărbat care să o merite, iar nepoții, în siguranță.

Recomandarile noastre