În ce condiții trăiește Oana Matache cu copiii. Cum arată casa în care stă cu rockerul cu unghii negre

În ce condiții trăiește Oana Matache cu copiii. Cum arată casa în care stă cu rockerul cu unghii negre
Proverbul dragostea e oarbă, s-a potrivit și Oanei Matache. Când sora Deliei și-a luat copiii și s-a mutat cu Radu Siffredi, probabil nu s-a gândit și la condițiile în care va trăi.

Din luxul în care a trăit alături de soț și copii, Oana Matache a ajuns să stea într-un apartament cu două camere.

Poate dacă ar fi locuit în acel loc doar ea, cei doi copii și Radu, ar fi fost ce-ar fi fost, însă situația de delicată. Pentru că apartamentul modest, cu două camere se transformă zilnic și în locul unde rockerul face podcasturile pentru platforma Twich și în birou.

Tot acolo vin și prietenii rockerului, se fumează și bea și se folosesc cuvinte nepotrivite pentru urechile micuților. Acesta este unul dintre motivele care au făcut-o pe Gina Matache să afirme că nu e un loc potrivit în care să crească doi copii. Pentru acest apartament, potrivit informațiilor oferite de Cancan, Radu ar plăti suma de 500 de euro.

Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache

„Situația a scăpat de sub control”

După ce mama Oanei a distribuit un video în care Radu îi înjură nepoții, sora Deliei s-a decis să vorbească. Ea și-a acuzat mama că se bagă în viața ei și a mărturisit că toți cei care i-au cunoscut iubitul, și-au făcut o părere bună despre el. ”M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu eu l-am început), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme și mi se pare ireal cum poate să creadă cineva că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră.

Oana Matache, Radu Siffredi si prietenii

„Nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață”

Acest înveliș de ”catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător, atât pentru mine cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în nenumărate rânduri, în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.

„Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat”

Îmi doresc foarte mutl finalul acestui ”scandal”. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii. Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, nici eu  nu am permite ca un ”personaj problematic” să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei.

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de ”hate general” dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără  a avea nicio dovadă sau fără a-l cunoaște personal.”, a fost mesajul Oanei, sora Deliei Matache.

Apartamentul în care Oana Matache locuiește cu Radu Siffredi și copiii

 

„Se pare că cei doi s-au despărțit”

La scurt timp, Radu a publicat un mesaj prin care și-a anunțat fanii că o perioadă nu va mai face nici un live. Desigur, n-a ratat ocazia să o jignească pe mama Oanei, dar și pe jurnaliști. „Fără stream. În seara asta și pentru o perioadă. La momentul potrivit, o să mă explic. Până atunci, go on with the bullshit. Reușiți să-mi luați tot. Până data viitoare: „Presa e gunoi”. Și nu numai”, au fost cuvintele rockerului îndreptate de 8 martie către mama celei pe care o iubește.

Recomandarile noastre