Prezentatoarea TVR Raluca Arvat  (45 de ani) are un copil cu bărbatul pe care îl iubește. Dacă a fost cerută de soție sau nu de către Bogdan, iubitul ei, asta nu vom știi niciodată deoarece vedeta de televiziune a refuzat să spună cu subiect și predicat acest lucru.

Raluca Arvat refuză să se căsătorească. Ce motive are

Raluca Arvat susține că viața ei este foarte frumoasă alături de bărbatul pe care îl iubește și de copilul lor și că nu e musai ca doi oameni să fie legați printr-un certificat de căsătorie pentru a fi fericiți.

”Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu, în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași obiective și așteptări în viață. Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră de 5 ani și jumătate”, a declarat Raluca Arvat, scrie evz.ro.

Despre relația pe care o are cu fiul ei de cinci ani, Raluca Arvat a vorbit la modul superlativ. ”În fiecare dimineață când plec la serviciu, după ce îl pup pe Tudor, îi spun să fie cuminte și să nu-i supere pe bunici. Și el îmi zice, foarte serios, să fiu și eu cuminte și să nu-i supăr pe colegii de serviciu și asta chiar mă distrează de fiecare dată. Îmi mai povestesc bunicii că, atunci când se uită cu ei la Telejurnalul TVR 2, Tudor vorbește întruna cu mine, așa cum face și acasă, și uneori se duce la ecranul televizorului și mă pupă și spune. „Ne vedem în curând, mami!”, a mai povestit vedeta, pentru VIVA.

Raluca Arvat a debutat la PRO TV

Raluca Arvat și-a început cariera în anul 1996, ca reporter la PRO TV Brașov, orașul său natal. În 2000, bruneta a devenit prima femeie care a prezentat un jurnal de știri din sport la o televiziune comercială. După 20 de ani în cadrul aceluiași trust, știrista a bătut palma cu TVR. Vedeta a trecut, în 2016, la un nivel superior, urmând să prezinte jurnalul de știri de la ora 19:00 al postului TVR2.

„Eu am preferat întotdeauna să am o viață  discretă. Eu îmi  trăiesc  viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și aminti- rile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă”, a răspuns prezentatoarea TV la întrebarea de ce a stat retrasă în ultimii ani.


Incredibilul secret al longevității celei mai bătrâne femei din lume. Nutriționiștii sunt uimiți

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp