Raluca Bădulescu slăbește cu pizza și paste! Aceasta este dieta ei uluitoare

Raluca Bădulescu slăbește cu pizza și paste! Aceasta este dieta ei uluitoare
Pe Raluca Bădulescu o știți prea bine cel puțin din juriul „Bravo, ai stil” încă de la prima ediție a show-ului. Ea e una dintre cele mai apreciate vedete.  

În vârstă de 47 de ani,  Raluca Bădulescu este cunoscută pentru alegerile sale de cele mai multe ori extravagante, din toate domeniile. Fie că e vorba de ținutele pentru care optează, sau pentru ce mănâncă. Dincolo de toate, vedeta se mândrește acum cu o siluetă de invidiat și a vorbit în numeroase ocazii despre modul în care a reușit să slăbească spectaculos. Amintiți-vă doar că, în urmă cu niște ani, frumoasa cântărea peste 100 de kilograme.

Raluca Bădulescu cântărea peste 100 de kilograme înainte de operația de micșorare de stomac.

Ca să își reintre în formă, vedeta a recurs la o operație de micșorare a stomacului. Apoi însă, și-a schimbat radical modul de viață. Dar nu în felul în care v-ați aștepta. Raluca Bădulescu nu ține o dietă strictă și totuși nu mai are probleme cu kilogramele în plus.

Raluca Bădulescu slăbește mâncând pizza

Practic, așa cum a dezvăluit, vedeta mănâncă orice, fără restricții. Își face toate poftele. Însă are grijă să consume cantități mici. „Eu așa fac și mănânc orice, dar în cantități mici. Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu țin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici.

Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculițe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Ce le spune „fanilor” care o critică pentru cum se îmbracă

Chiar dacă arată impecabil cu o siluetă invidiată de multe femei, Raluca Bădulescu are parte de critici cât cuprinde. Lumea comentează mai ales pe seama stilului ei extravagant de a se îmbrăca. „Acesta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța?”, a spus vedeta într-un interviu recent pentru Cancan.

„Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani. Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene, unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun în România, adică eu nu sunt un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc.”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre