Walter Zenga a confirmat divorțul

În mediul online circulau de ceva vreme zvonuri despre un posibil divorț între Raluca și Walter Zenga, acestea fiind în sfârșit confirmate de celebrul antrenor. El a mărturisit că au depus deja actele de divorț, iar fosta sa parteneră a avut primele reacții după separare.

Walter Zenga nu doar a confirmat zvonurile, ci a lăsat de înțeles că Raluca este cea care este vinovată pentru decizie. Acesta a dezvăluit că s-a mutat deja din fosta locuință.

„Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media , cu privire la divorțul familiei Zenga , este adevărat!Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasa loc de alte interpretăr ! Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit , atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva nostră … Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”’, a transmis Walter Zenga pe rețelele de socializare.

Raluca pare pregătită să meargă mai departe

Fosta soție a antrenorului nu a declarat momentan nimic despre decizia pe care a luat-o, dar postările ei din social media dau de înțeles că nu este afectată de separare. Urmăritorii Ralucăi cred că ea este pregătită să meargă mai departe. A postat și postează poze din diverse țări unde călătorește, afișând bucurie și lux.

„Mulțumesc pentru dragoste! Sunt pregătită să văd lumina mare a zilei” , a scris Raluca în descrierea unor fotografii cu locurile pe care le-a vizitat.

Textul pare un mesaj de rămas bun de la Walter, dar fără niciun regret pentru o perioadă în care sugerează că a fost ținută în partea întunecată a vieții.

Mihaela Rădulescu se bagă în cearta dintre George Burcea și Andreea Antonescu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri