Ramona Bădescu părăsește țara, din nou. Sistemul românesc a doborât-o: „L-am zăpăcit pe fiul meu”

Ramona Bădescu părăsește țara, din nou. Sistemul românesc a doborât-o: „L-am zăpăcit pe fiul meu”
În ultimul an, Ramona Bădescu a locuit în România, țară de unde a plecat în urmă cu trei decenii. Acum, că și-a dus la bun sfârșit proiectele desfășurate în țara natală, vedeta a decis să se reîntoarcă în Italia.

Ramona Bădescu a anunțat că va pleca din nou în Italia, acolo unde s-a stabilit în urmă cu 30 de ani. Vedeta a stat în țară aproape un an împreună cu fiul său, Ignacio, în vârstă de 2 ani și 7 luni, pentru că avea mai multe proiecte profesionale în România. Acum, că acestea s-au încheiat, vedeta a decis să se întoarcă înapoi în Italia.

Vrea să-și crească băiatul în Italia

De altfel, Italia este țara în care se vede crescându-și fiul. Ramona Bădescu s-a adaptat de minune în Italia, unde a evoluat profesional excelent și unde și-a construit o familie, îndeplinindu-și și marele vis, acela de a avea un copil. Cum acesta are aproape 3 ani, vedeta se gândește să-l înscrie la grădiniță, de aceea se grăbește să plece în Italia, locul care i-a devenit casă.

„Ne reîntoarcem pe plan mai stabil și o să fiu din nou în vizită aici, în țară. Vreau să îl înscriu pe Igna la grădinița de vară. Fiind aici, n-am putut să-l duc la grădiniță. Ca să fiu sinceră, l-am și zăpăcit pe băiatul ăsta”, a declarat Ramona Bădescu, într-o emisiune la Pro Tv.

„Este atât de greu să fii mamă”

Pe lângă planurile de viitor, vedeta a mai vorbit și despre ce înseamă să fii mamă. A spus că în urmă cu aproape 3 ani viața i s-a schimbat radical și că mai ales de atunci a conștientizat cât de mult înseamnă să faci sacrificii pentru a-i fi bine copilului tău.

„Eu am zis până acuma că mamă este un cuvânt atât de banal. Aproape toate femeile sunt mame, dar este atât de greu să fii mamă, cu atâtea responsabilități. Eu dacă aș în politică, mamelor le-aș da un salariu pentru că meseria de mamă este o meserie foarte grea. Mulți copii pleacă, mulți tineri nu-și mai aduc aminte de sacrificiile pe care le-au făcut părinții. Este un lucru care pe mine mă întristează”, a declarat Ramona Bădescu.

„Încep să mă tem de moarte”

La 53 de ani, vedeta a recunoscut că a început să se teamă de moarte. Susține că atunci când oamenii înaintează în vârstă încep să realizeze cât de importantă este viața.

„Timpul trece și îți dai seama că trece chiar foarte repede. Când eram mai mici, la școală, nu ne dădea seama că se întâmplă evenimente și mai triste, pentru că eram prea tineri. Acum începem să ajungem la acea vârstă, cu ceea ce se întâmplă în jurul nostru, pandemia, bolile, războiul…Am prieteni care se duc și începe să îmi fie frică. Dar încerc să fiu optimist”, a mai spus diva.