Ramona Olaru a dat totul pe față. S-a mutat în casa lui Cazacu și îi face zile fripte. Exclusiv

Ramona Olaru a dat totul pe față. S-a mutat în casa lui Cazacu și îi face zile fripte. Exclusiv
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt mai apropiați ca niciodată și se pregătesc pentru marele pas.

Ramona Olaru e mai hotărâtă ca niciodată să se mărite pentru a doua oară. Și are toate șansele să fie cea mai fericită femeie.

Ramona Olaru a dat totul pe față. S-a mutat în casa lui Cazacu și îi face zile fripte. Exclusiv

A ținut-o sus și tare că nu se va muta niciodată în casa iubitului, pentru că acolo au trecut și alte iubite, dar Ramona Olaru a cedat rugăminților lui Cazacu. Și-a luat pisicuțele și bagajele și s-a făcut fată de casă. Cătălin nu s-a gândit însă ce-l așteaptă, dar de acum încolo va trebui să tragă consecințele.

În ediția de astăzi de la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona i-a cerut scuze în direct viitorului soț, căruia i-a luat cheile de la mașină fără să-și dea seama și l-a lăsat fără posibilitatea de a pleca din locuința care se află la marginea Capitalei. Cu siguranță că sportivul a iertat-o, mai ales că o iubește enorm și îi face toate poftele.

Se muncește din greu la un bebeluș

Deocamdată data exactă a nunții nu a fost stabilită, dar Ramona și Cătălin vor spune cel mai frumos da din viața lor anul viitor, la începutul verii. Și cel mai probabil nunta va avea loc la malul mării, în România. „Data exactă nu, dar cu aproximație, pe la începutul verii viitoare. În România, dar la mare… Suntem îndrăgostiți de mare amândoi, așa că nu a fost foarte greu să alegem o locație.”, au spus cei doi, pentru Spynews.

Mai mult decât atât, Ramona și Cazacu vor să facă cât mai repede un copil, așa că se ocupă temeinic de acest lucru. Cătălin mai are un copil din relația pe care a avut-o, Andrei, de 11 ani. Ramona și-ar dori ca naș să le fie Răzvan Simion, dar acesta nu a făcut încă pasul cel mare cu Daliana. Însă, e posibil să avem parte de o surpriză…

Sursă foto: instagram