Ramona Olaru i-a dat ultimatum lui Cătălin Cazacu. „Eu sunt o prințesă și așa trebuie să fiu tratată!”

Ramona Olaru i-a dat ultimatum lui Cătălin Cazacu. „Eu sunt o prințesă și așa trebuie să fiu tratată!”
Și-a luat pisicile, lucrurile și a plecat din casa lui Cătălin Cazacu. Cei doi nu s-au despărțit, așa cum au spus cârcotașii.

Cătălin Cazacu muncește pe brânci ca să-i facă pe plac iubitei sale. Casa trebuie terminată până pe 6 decembrie când e ziua de nume a blondei.

Ramona Olaru i-a dat ultimatum lui Cătălin Cazacu. „Eu sunt o prințesă și așa trebuie să fiu tratată!”

Colega lui Răzvan și Dani nu acceptă nici un compromis când vine vorba de fericirea ei. Așa că a pus piciorul în prag și-i zorește pe iubitul ei să termine cât mai repede posibil zugrăvitul casei pentru a se putea muta împreună. Ea ar vrea ca totul să fie gata până de Moș Nicolae, când blonda își serbează ziua numelui. Și, bineînțeles, așteaptă și cadoul potrivit. Într-un interviu pentru Cancan, cei doi și-au spus punctul de vedere, iar Ramona a fost neînduplecată.

„Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna”

„Prin acest intermediu vreau să lansez și o solicitare. Dacă se poate, cineva care ne urmărește și poate să mă ajute și pe mine, aș aprecia foarte mult, pentru că mă simt neajutorat! Să vii să pui mâna pe trafalet. (…) Pe trafalet, într-o căsnicie bună, se pune zilnic mâna. (…)

Ce nu știi tu este că într-o căsnicie, de multe ori, se dau două mâini”, a spus Cazacu, mai în glumă, mai în serios. Sportivul se gândește și la momentul în care va trebui să se transforme și în Moș Nicolae: “Am înțeles, e ziua ei, trebuie să îi iei cadou, apoi Crăciun, Paște, Valentine’s Day, draci să-i ia pe toți sfinții ăștia. O cheamă și Nicoleta, eu nu mai pot!”.

„Noi nu suntem într-o căsnicie încă”

Ramona l-a taxat imediat, amintindu-i că noi nu suntem în căsnicie încă. În plus, vedeta spune că ea e o prințesă și trebuie respectată și iubită, așa cum merită. Îl ajut eu la zugrăvit, pun eu mâna pe trafalet, dar într-o altă viață, pentru că eu sunt o prințesă și așa trebuie să fiu tratată, a afirmat Ramona.