Rapper-ul Drake, într-un top extravagant. Este legat de curățenia din casele luxoase ale vedetelor

Rapper-ul Drake, într-un top extravagant. Este legat de curățenia din casele luxoase ale vedetelor
O companie din Marea Britanie a analizat sumele anuale și săptămânale cheltuite de personalități faimoase care apelează la serviciile de curățenie. Se pare că după investigațiile făcute, rapper-ul Drake deține cea mai scumpă casă....de curățat.

Echipa a pus pe o listă sumele scoase din buzunarele celebrităților pentru menținerea de „ordine și disciplină” în luxoasele reședințe ale vedetelor.  După câteva calcule, aceștia au realizat un top al „celor mai scumpe case de curățat”, în funcție de suprafață și zona în care se află. 

Ce sumă cheltuie Drake pe curățenia din casă într-un an?

Sumele cheltuite pe serviciile de curățenie în conacul deținut de cântărețul în vârstă de 33 de ani ajung la 160.000 lire sterline pe an sau 3.000 lire sterline pe săptămână. Locuința lui Drake se întinde pe o suprafață de 50.000 de metri pătrați și deține o piscină imensă, decorată cu statui care înfățișează femei goale.

Pe numele său real Aubrey Drake Graham, Drake este un rapper, cântăreț, compozitor, actor, producător și antreprenor canadian. Reprezintă o figură proeminentă în muzică și a avut o relație cu Rihanna din 2009 până în 2016. Cuplul a fost adorat de fanii din întreaga lume și el a menționat relația în fiecare dintre albumele sale de studio. Atunci când i-a prezentat Rihannei premiul Michael Jackson Video Vanguard, în 2016, a spus că „este o femeie de care sunt îndrăgostit de când aveam 22 de ani”. A vorbit despre legătura lui cu frumoasa artistă în cadrul emisiunii The Shop.

Pe ce loc se află Beyoncé în top-ul „caselor scumpe de curățat”

Reședința din Bel Air a lui Beyoncé a fost a doua pe listă, cu cheltuieli de 98.000 de lire sterline. Prințul Harry și soția Meghan au ajuns pe locul șase cu conacul lor de 18.000 metri pătrați din Montecito, California, ce are o factură de 58.000 de lire sterline. Curățenia pe proprietatea lui Ed Sheeran a fost valorificată la suma de 27.000 de lire sterline pe an, în studiul Clearitwaste.co.uk.

Penthouse-ul din Miami deținut de David și Victoria Beckham, care are puțin peste 10.500 de metri pătrați, ar plăti pentru „ordine și disciplină” 34.000 de lire sterline pe an. Simon Cowell, al cărui conac întins pe 9.600 metri pătrați în Los Angeles, ar scoate din buzunare 31.000 de lire sterline pe an pentru a rămâne „nepătat”.

Care dintre Kardashience scoate mai mult din buzunar pentru „ordine și disciplină” în conac? Kylie Jenner sau sora mai mare Kim?

„Am analizat cât de mult le-ar costa pe vedete să rămână fără fire de praf în mega conac-ul în care locuiesc. În primul rând, cea mai mare sumă cheltuită pe serviciile de curățenie într-un an, este achitată de Drake”, a declarat un purtător de cuvânt al Clearitwaste.co.uk.

Șefii de la compania Clearitwaste.co.uk au continuat lista cu locurile trei, patru și cinci ocupate de Will Smith cu 81.000 de lire sterline pentru locuința de 25.000 metri pătrați din California, Oprah Winfrey cu 74.000de lire sterline pentru locuința de 23.000 metri pătrați din Montecito, California și faimoasa membră a familiei Kardashian, Kylie Jenner, ce lasă firmei de curățenie nu mai puțin de 62.000 de lire sterline pe an pentru o suprafață de aproape 20.000 metri pătrați din Los Angeles. Deși deține o familie mult mai numeroasă, sora ei mai mare, Kim Kardashian, locuiește într-o casă de 16.000 metri pătrați din Beverly Hills, așadar și sumele oferite pentru menținerea curățeniei sunt mai mici față de ale lui Kylie (52.000 lire sterline). Jeff Bezos este codașul listei, cheltuind 44.000 lire sterline pe an.

Sursă foto: Instagram, Pinterest, Google Image

 

Un tur virtual în reședința celui mai adorat cuplu. Cum arată casa lui Beyoncé și Jay-Z?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp