Un tur virtual în reședința celui mai adorat cuplu. Cum arată casa lui Beyoncé și Jay-Z?

Un tur virtual în reședința celui mai adorat cuplu. Cum arată casa lui Beyoncé și Jay-Z?
Beyoncé Giselle Knowles-Carter, cunoscută și sub numele de Queen B, este un nume foarte iubit în tot globul din motive bine întemeiate. Cu 24 de premii Grammy (70 de nominalizări în total, ceea ce o face cea mai nominalizată artistă din istoria Grammy), se numără printre cei mai talentați muzicieni din lume și a făcut furori încă o dată cu ultimul ei album vizual, Black Is King.

Beyoncé nu numai că a schimbat fața muzicii pop în cariera sa de trei decenii, dar a folosit muzica pentru a onora comunitatea de culoare și a pus în evidență conversațiile despre rasă, gen și politică, făcând-o un puternic avocat al schimbării.

Căsătorită cu rapperul Shawn Corey Carter (Jay-Z), Beyoncé este mândra mamă a trei copii: Blue Ivy Carter și gemenii Sir și Rumi Carter. Familia faimoasă locuiește în popularul cartier Bel Air din Los Angeles. Potrivit presei, cuplul și-a cumpărat casa din California în august 2017, iar frumoasa proprietate se întinde pe aproximativ 7300 metri pătrați și are opt dormitoare, unsprezece băi, un garaj care poate găzdui până la 15 mașini, cinema, un teren de baschet și patru piscine. 

Instagram oferă un tur virtual al reședinței celui mai iubit cuplu din showbiz

Curtea din spatele locuinței lui Beyoncé și Jay-Z urmează o estetică simplă, cu plăci ceramice și pereți de marmură neagră lucioasă. Podeaua curții are o atmosferă rustică, cu detalii de piatră de culoare taupe gradate, iar ferestrele mari permit soarelui din California să le însenineze casa. 

Pe măsură ce pășiți în proprietatea lui Beyoncé și Jay-Z, ferestrele văzute în curtea din spate vă oferă o privire superbă din reședință. Ferestrele din podea până în tavan se deschid spre spațiul uriaș plin de copaci și plante tropicale luxuriante, iar vederea include, de asemenea, o privire asupra unei plaje. Zona de lângă aceste ferestre pare a fi locul perfect pentru o pauză într-o după-amiază leneșă și pentru a privi apusul.

De asemenea, locuința are un spațiu uimitor pentru garderoba lui Beyoncé. Câte perechi de încălțăminte puteți număra în imaginea de mai jos?

Beyoncé pare să actualizeze comunitatea Beyhive în mod constant, iar această postare din 2016 le oferă fanilor o privire a piscinei sale de pe acoperiș. Piscina infinită sticloasă reflectă cerul de deasupra și este înconjurată de pardoseli din lemn de esență tare și mobilier de terasă în nuanțe de gri, cu șemineu. Nu prea departe se află o bucătărie în aer liber, cu scaune înalte maro și un bar tiki.

Cea mai apreciată postare de pe Instagram, fotografiată în curtea lui Beyoncé și Jay-z

Beyoncé a fost cea care a uimit internetul cu o dezvăluire dramatică a sarcinii, iar atunci când gemenii ei au împlinit o lună, a sărbătorit momentul în stilul ei caracteristic. Queen B a folosit grădina ei privată pentru a se fotografia cu bebelușii Sir și Rumi. Imaginea distribuită ulterior pe Instagram a fost declarată cea mai apreciată postare de pe rețeaua de socializare în 2017.

Postarea făcută de Beyoncé în 2019, în care apar Jay-Z și rapperul P Diddy, a oferit o privire în camera de zi. Aceasta este decorată cu covoare în nuanțe de gri cenușiu, panouri de sticlă, canapea din catifea albastră cu rame metalice din aur, pereți zugrăviți în alb și un pian mare care ocupă locul central. 

Spre deosebire de camera de zi mai formală văzută mai sus, camera de familie informală a lui Beyoncé și Jay-Z canalizează o atmosferă mai relaxată. Pardoselile din lemn de mahon, perdelele de culoare crem, un covor abstract în nuanțe de galben, albastru și bej și o canapea confortabilă taupe dau viață acestei camere. Un șemineu mare de marmură adaugă căldură spațiului atunci când este necesar, iar o schiță cu o caricatură drăguță a lui Beyoncé se află deasupra, adăugând un finisaj amuzant.

Fiind iubitori de artă, Beyoncé și Jay-Z și-au umplut reședința din Bel Air cu piese celebre. Aceștia se bucură de opera artistului contemporan etiop-american Awol Erizku (cel care a realizat și fotografiile în care Beyoncé a anunțat sarcina), Kerry James Marshall și Kara Walker. Se știe că cei doi dețin și opere ale lui David Hammons, Richard Prince și Laurie Simmons, printre mulți alții.

Nu este o surpriză faptul că reședința celebrului cuplu are un teren de baschet. The Carters sunt cunoscuți ca mari fani ai sportului și sunt adesea văzuți în tribunele jocurilor NBA. Terenul complet negru de pe proprietatea lor este locul perfect pentru realizarea fotografiilor de Instagram.

 

Sursă foto: Instagram

Gigi Hadid ține secret că a născut? Un mesaj de la Bella Hadid i-a alertat pe fani