Rapperul Bobby Brown Jr. și-a prezis moartea. Ce a spus cu câteva ore înainte

Rapperul Bobby Brown Jr. și-a prezis moartea. Ce a spus cu câteva ore înainte
Necazurile s-au ținut lanț de familia Houston-Brown în ultimii ani. După moartea celebrei cântărețe Whitney Houston în 2012, urmată de moartea fiicei acesteia cu rapper-ul Bobby Brown, Bobby Kristina Houston Brown în 2015, în urma cu câteva zile rapper-ul și-a pierdut și fiul, care a fost găsit fără suflare în casă.

Bobby Brown Jr. a suferit de mic de o afecțiune cardiacă, conform declarațiilor făcute de Karey Graves, o prietenă apropiată a lui Bobby, pentru DailyMail.com. “Mi-a spus acum mult timp că suferea de o afecțiune cardiaca”, a spus Karey.

Trupul arstistului de 28 de ani a fost găsit fără suflare în casa sa din Los Angeles miercuri, când în urma unui apel la 911, polițiștii și medicii au răspuns unei urgențe medicale la adresa rapper-ului.

“Polițiștii au descoperit un bărbat inconștient și fără suflare. Bărbatul a fost identificat ca fiind “Bobby Brown Jr. (Fiul lui Bobby Brown Sr.) și a fost pronunțat decedat imediat. O investigație este în curs, dar nu există dovezi de rea intenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al LAPD.

 “Părea că știe ce se va întâmpla”

 Karey Graves a declarat că Bobby părea că simte ceva. Cu o zi înainte aceasta a vorbit cu star-ul la telefon, care se simțea rău, tușea și respira greu: “Când m-a sunat marți îmi spunea cât de bolnav este și cum nu poți să știi niciodată când o să mori. Nu a vrut să ceară ajutor medical pentru că avea fobie de spitale”, a declarat Karey Graves, care este de asemenea artistă.

Graves a mai declarat că familia Brown este momentan discretă cu orice fel de informație referitoare la moartea lui Bobby Brown Jr.

Verișorul artistului a declarat că familia din Atlanta va zbura în L.A. pentru înmormântare și o slujbă specială de comemorare, dar că încă nu se stiu detalii despre decesul artistului.

Bobby Brown Jr. avea o relație cu Anna Reed, care și-a exprimat public durerea în urma aflării vestii: “Raiul a câștigat un înger, dar eu mi-am pierdut sufletul pereche”, a scris aceasta pe Twitter.

“A fost o persoană bună. A fost crescut bine, era respectuos. Era o rază de lumină. Felul în care se purta Bobby cu toată lumea, era o persoană integră. Toată lumea îl respecta”, a declarat îndurerat Geo Moya, prieten apropiat, după decesul artistului.

Petre Roman și cel mai mare regret al său. Ce le reproșează părinților!