Rapperul cu stea în frunte! Și-a străpuns capul cu un diamant

Rapperul cu stea în frunte! Și-a străpuns capul cu un diamant
Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete. Sau...ale unui rapper, în cazul de față.

Rapperul cu stea în frunte. Lil Uzi Vert și-a pus un diamant roz de 24 de milioane de dolari pe frunte. Rapperul a mărturisit că plătea pentru piatra prețioasă încă din 2017.

Plătea pentru diamantul roz încă din 2017

Rapperul al cărui nume real este Symere Bysil Woods le-a arătat fanilor săi ce a făcut cu o piatră prețioasă de la Eliantte & Co.

„Plătesc pentru un diamant roz natural de la Elliot de ani de zile. Această piatră a costat atât de mult încât am plătit-o din 2017. A fost prima dată când am văzut un diamant natural natural roz”, a spus rapperul într-o postare pe Twitter. 

Baba suferă la frumusețe. La fel și rapperii

Rapperul cu stea în frunte. El a răspuns la întrebările fanilor despre diamant, explicând că piatra mare are 10-11 karate. El a adăugat că a costat mai mult decât toate mașinile sale la un loc, plus casa lui. Lil Uzi Vert a arătat cât de fragil era încă piercing-ul, mișcându-l cu degetul. Nu se știe cine a făcut efectiv piercing-ul pentru rapper.

„Frumusețea înseamnă durere”, a scris Lil Uzi în descrierea unui videoclip în care care își prezenta cel mai recent accesoriu, împreună cu un inel asortat.

Horoscop Minerva – 4 februarie. Posibile incendii, posibile inundații, posibile răzmerițe