Răsfăț total din partea lui Pepe pentru soția lui, Yasmine. Nimeni nu ar fi crezut că poate face așa ceva  – Imagini exclusive

Răsfăț total din partea lui Pepe pentru soția lui, Yasmine. Nimeni nu ar fi crezut că poate face așa ceva  – Imagini exclusive
Pepe trăiește cu adevărat momente speciale alături de noua sa soție, a treia, cea care i-a și dăruit primul său fiu, pe Junior. Artistul nu mai prididește să își răsfețe soția.

Despărțirea lui Pepe de Raluca, mama fiicelor sale, a părut o greutate imposibil de trecut pentru artist. În timp ce Raluca se vedea deja cu altcineva, Pepe s-a trezit singur, părăsit și înșelat. A remediat însă rapid situația, când a reluat legătura cu make-up artista Yasmine, pe care o cunoscuse deja cu ani înainte, când aceasta l-a machiat pentru un eveniment. Apoi relația lor a avansat rapid. Au urmat vacanțe împreună, cadouri, iar apoi inelul de logodnă, căsătoria civilă și venirea pe lume a fiului lor.

Yasmine, soția lui Pepe, abonată la branduri de lux

Pepe a fost așa de fericit să anunțe nașterea  primului său fiu, încât a făcut anunțul pe scenă, la un concert. Alături de Yasmine a început să facă lucruri pe care, spun apropiații lui, nu le făcea înainte. O duce pe soția sa la concertele sale, de exemplu, ceea ce nu făcea cu Raluca, bunăoară. Sau la mare, în resorturile cu care a semnat contracte.

Și, mai ales, Pepe are o grijă deosebită să o răsfețe pe noua sa soție, mama fiului său. De când s-a căsătorit cu artistul, Yasmine poate spune că e o răsfățată a sorții și a bărbatului ei. Poartă numai genți și pantofi de la marile branduri de lux, are haine și accesorii scumpe și se bucură de vacanțe care mai de care.

Pepe la cratiță: își răsfață soția cu clătite pe care le prepară ca un maestru

Răsfățul lui Pepe nu se oprește aici. Dincolo de faptul că e un tată atent, pentru toți cei trei copii ai săi, Pepe are grijă să își încânte în mod deosebit noua jumătate. Aseară s-a pus să îi prepare clătite, și a făcut-o perfect, ca un maestru. Ar putea primi un premiu numai pentru cum știe să întoarcă clătitele din tigaie. „Chef clătitar” l-a lăudat Yasmine pe soțul său artist care, în perioada aceasta se bucură de un mare succes  cu ultima sa piesă, care e o puternică declarație de dragoste pentru soția sa și copiii săi.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre