Războiul din Ucraina schimbă moda. Uitați de jeans sau colanți, iată cei mai purtabili pantaloni vara  aceasta

Războiul din Ucraina schimbă moda. Uitați de jeans sau colanți, iată cei mai purtabili pantaloni vara  aceasta
Războiul din Ucraina schimbă într-un fel foarte precis moda. Cu ochii pe ținutele militare mereu confortabile și pline de posibilități de depozitare, designerii s-au adaptat.

Cea mai la modă tendință de pantaloni pentru această vară vine cu o croială de inspirație militară. Aceasta oferă o siluetă neo-aventurier, în conformitate cu moda pantalonilor army, din acest sezon. Pantalonii cargo sunt renumiți pentru lejeritatea lor și buzunarele voluminoase pe care le au pe coapse. Pot transporta orice. Evident, conflictul ruso – ucrainean este doar un pretext. Dar unul care a readus în prim plan pantalonii lejer, dotați cu buzunare generoase.

De la echipamentul armatei britanice la sfârșitul anilor 1930, până la podiumurile de astăzi, pantalonii cargo au cucerit cu adevărat moda.  La răscrucea dintre estetica militară și influențele streetwear, pantalonii cargo își păstrează cele două buzunare semnate în 2022, imaginându-se uneori în croieli largi, alteori o formă mai apropiată de corp.

Pe partea de streetstyle, pantalonii cargo își măresc coeficientul de a fi la modă cu un efect supradimensionat pentru stiliști precum Pernille Teisbaek sau se imaginează autentici, cu un imprimeu de camuflaj pentru Géraldine Saglio.

Mai feminini într-o versiune imaculată precum perechea de pantaloni cargo purtată de Monica Ainley De La Villardière, aceasta devine mai masculină în varianta purtată de Bella Hadid, scrie Vogue.com.

Cele mai mari vedete poartă pantaloni cargo. Iată de ce

Cele mai mari vedete ale momentului s-au grăbit să îmbrace pantalonii cargo. Inclusiv Zendaya, Kim Kardashian și o întreagă pleiadă de stiliști. Moda spune că pot fi purtați oricum: cu cămăși, tricouri, asociați cu un crop top dacă silueta o permite.  Până la urmă, ce e de reținut e că acești pantaloni sunt răspunsul la una dintre problemele vechi de viață: prea multe lucruri de transportat.

Există o mulțime de tipuri diferite de pantaloni lungi sau scurți cargo și o mulțime de motive pentru care ar trebui să le încercați pe toate. Principalul motiv e că puteți ieși cu ei în oraș fără să mai luați cu voi geanta. Telefonul, portmoneul, căștile, cheile și multe altele încap perfect în buzunarele voluminoase laterale.

Sursa foto: Instagram