Războiul divelor. Simona Gherghe vs. Mirela Vaida, iar la mijloc… Vulpița

Războiul divelor. Simona Gherghe vs. Mirela Vaida, iar la mijloc… Vulpița
E circ în toată regula  în mediul online, iar subiectul declanșator sunt protagoniștii ultimelor luni ai emisiunilor Acces Direct, Vulpița și Viorel. Cei doi au ajuns să lanseze o melodie, care nu a fost însă defel pe placul internauților. Aceștia au ajuns să critice tot și au pus-o la zid pe prezentatoare.

Melodia lansată de Vulpița și Viorel împreună cu artista Ana Ciolpan, „Tuga”, nu a fost deloc bine primită, iar internauții au acum o problemă cu toată lumea. Cu cei doi săteni deveniți „vedete” de Capitală, dar și cu producătorii și cu prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida.

Fanii emisiunii au început să critice și spun că fosta gazdă era diferită. „Asta e diferența dintre tine și Simona Gherghe. Ea niciodata nu s-ar preta la circul ăla ieftin la care tu asiști de atâtea luni. Avem atâția oameni cu nevoi existențiale, copiii neajutorați, dar cu voință de studiu, iar tu stai ca o țață Leana la poartă să îi asculți pe analfabeții ăia. Sincer, nu îți e puțină jenă? E imaginea ta în joc, femeie. Degeaba te victimizezi la tv că îi primești în emisiune pentru că se uită lumea. Nu, îi primești pentru că ei, la cât de neșcoliți și dobitoci sunt, joacă țonțoroiul după placul vostru! Rușine! Sincer”, a fost reacția unui internaut, pe Instagramul Mirelei Vaida.

Simona Gherghe își face intrarea triumfal

Pe de altă parte, după ce a părăsit emisiunea, Simona Gherghe a revenit în forţă pe micile ecrane, într-un proiect nou: ea va conduce cel mai iubit  reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1,  care se va difuza în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, şi sâmbătă, de la 13:30.


Cineva urmărește fiecare mișcare a Serenei Williams. Imagini care spun totul

„Prințul Banatului” revine. Fiu-său, Rami Iskandarani face iureș pe banii lui în cluburi


„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show.

Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort, a dezvăluit Simona Gherghe.

Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză!

Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!”

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp