Răzvan Simion a încheiat „doliul” după Lidia Buble. Imagini cu noua iubită

Răzvan Simion a încheiat „doliul” după Lidia Buble. Imagini cu noua iubită
După două luni de statut „single”, Răzvan Simion se pare că a încheiat „doliul” după relația de cinci ani încheiată cu Lidia Buble. Prezentatorul Antenei 1 a fost surprins în companie unei alte domnișoare, cu care a mers însoțit la o întâlnire cu prietenii.

Prezentatorul Răzvan Simion se pare că a reușit să o dea uitării foarte repede pe fosta sa iubită, Lidia Buble, fiind văzut într-un hotel de lux din Istanbul cu o altă femeie, acum câteva săptămâni. Dacă atunci a reușit să țină secretă identitatea ei, ceea ce a făcut duminică seara nu mai lasă loc de interpretări. Este evident, Simion începe să se afișeze cu o altă tânără.

După despărțire, Răzvan Simion spunea că el a fost cel care a suferit cel mai mult, dar și primul care a decis că viața în doi este mai frumoasă.

Cât de mult a suferit Răzvan Simion după Lidia Buble

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, a scris Răzvan Simion în momentul despărțirii, pe o rețea de socializare.

Cum au fost „deconspirați” Răzvan Simion și partenera lui

În weekend, Răzvan Simion a petrecut alături de prietenii săi la restaurantul lui Dani Oțil, dar și alături de o nouă domnișoară. Cel care a făcut imaginile publice a fost chiar Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, fosta „Mama Natură”.

În prezent, Răzvan Simion a rămas managerul Lidiei Buble. Ieri au aparut primele imagini cu noua lui iubită, dupa ce au ieșit impreuna la restaurantul The Grill din București. Momentan nu se cunoaște identitatea tinerei. Ceea ce se vede e că tânăra e șatenă, are părul lung și trăsături frumoase.

Sursa foto: Instagram, Haihuin2.com

Facebook, noi reguli. Fotografiile nu pot fi luate fără acordul titularului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp