Răzvan Simion își vinde mașina. Ce au spus primele persoane care au văzut-o. Exclusiv

Răzvan Simion își vinde mașina. Ce au spus primele persoane care au văzut-o. Exclusiv
Răzvan Simion continuă cu schimbările în viață și a decis că e timpul să-și vândă vechiul autoturism.

Îi place să conducă, dar nu are curaj să apese accelerația. Ce spune Răzvan Simion despre mașina lui pe care vrea să o înstrăineze.

Răzvan Simion își vinde mașina. Ce au spus primele persoane care au văzut-o. Exclusiv

Prietenul Dani Oțil l-a dat de gol pe Răzvan Simion în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Proaspătul tătic a spus, răzând, că iubitul Dalianei Răducan își vinde mașina, iar cei care au venit să o vadă au rămas uluiți când au intrat în interior. „Mașina asta pare că a fost condusă de o bătrânică, pentru că nu a depășit niciodată mai mult de 110 kilometri la oră”, a spus Dani. Imediat, Răzvan i-a dat peste nas, povestind că recent a fost plecat la plimbare și a condus cu… 135 de kilometri la oră.

Ce mașină conduce badea Nicolai

În discuția dintre cei doi a intervenit și simpaticul chef bucătar Nicolai Tand, care a mărturisit că mașina pe care o conduce a fost realizată cu doi ani înainte ca el să vină pe lume. El și-a achiziționat-o de pe Facebook, iar atunci când a cumpărat-o a primit și un dar extraordinar: 10.000 de lei vechi.

„Am dat anunț pe Facebook și un tip, Mihai, mi-a spus că are Dacia bunicii. Am și acum în torpedou un portofel cu 10.000 de lei vechi, băgați sub preș, sub scaunul de la șofer. Erau niște bani de zile negre. Îl am și acum în mașină, nu l-am aruncat. (…) Ideea mea e că ne debarasăm foarte repede de unele lucruri. Mie îmi plac lucrurile astea vechi și nu numai la mașini, ci în general.

Nu înțeleg ideea de mecanism, dar îmi place. Îmi place Dacia, îmi place forma ei, e aproape ca o cămilă, dar, în același timp, e și cochetă”, a povestit Nicolai Tand în podcastul „Vin de-o poveste”. Bucătarul e foarte îndrăgostit de bijuteria pe patru toți și nici insistențele soției de a cumpăra alt autoturism nu l-au determinat să o vândă.

Sursă foto: instagram