Răzvan Simion și Dani Oțil, prietenie pentru totdeauna. Iubitul Dalianei Răducan a spus de ce nu se ceartă niciodată

Răzvan Simion și Dani Oțil, prietenie pentru totdeauna. Iubitul Dalianei Răducan a spus de ce nu se ceartă niciodată
Sunt alături din copilărie și așa vor rămâne totdeauna. Răzvan Simion a vorbit despre prietenia dintre el și Dani Oțil.

Cuplul Răzvan Simion-Dani Oțil este unul extrem de puternic, iar motivul este unul cât se poate de simplu.

Răzvan Simion și Dani Oțil, prietenie pentru totdeauna. Iubitul Dalianei Răducan a spus ce îi leagă și de ce nu se ceartă niciodată

Recent, Răzvan Simion a vorbit în cadrul unui interviu de ce nu s-a certat niciodată până acum cu prietenul de o viață, Dani Oțil. Fostul iubit al Lidiei Buble susține că cei doi sunt parcă mai apropiați ca niciodată și a închis astfel gura oricărui cârcotaș.

„Noi facem matinal de la 19 ani. Suntem niște privilegiați ai sorții”

„Vorbeam cu niște studenți la jurnalism zilele trecute și le-am zis că, în momentul în care mergem la muncă, nu știu, fără chef și doar așa să ne luăm salariul, înseamnă că suntem cam pierduți.

La noi uite, că de 20 de ani, nu e așa! Noi facem matinal de la 19 ani, știm cum e, ne bucurăm de fiecare zi, întâlnim oameni uneori mișto, în fiecare zi, ne bucurăm de chestiunea asta, că am reușit să facem bani, și nu puțini, dintr-o chestie ce ne place foarte tare. Ce să mai, suntem niște privilegiați ai sorții!

„Prieteniile se strică de la bani sau de la femei”

Uită-te puțin la el! Cine? Eu cu el? De ce să mă cert? Nu avem motive pentru care să ne certăm. Prieteniile se strică de la bani sau de la femei. N-avem bani să ne dăm împrumut, să ne dăm înapoi și nu avem aceleași gusturi la femei. Deci, nu ne-am certat niciodată. Show-ul? Amândoi avem show-ul.

Eu sunt mai… știi cum zicea Mălăele: «Munca nu a omorât pe nimeni, da’ de ce să riscăm?»”, a spus Dani Oțil pentru Cancan. Cei doi și-au găsit și fericirea. Dani Oțil este căsătorit cu frumoasa Gabriela, care i-a dăruit o minune de copil, iar Răzvan o are lângă el pe Daliana Răducan, femeia care i-a schimbat viața.

Sursă foto: yve