Reacția Alinei Sorescu după ce Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Video

Reacția Alinei Sorescu după ce Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Video
Soțul Alinei Sorescu a fost surprins, seara, în compania unei blonde misterioase.

În luna mai a anului trecut, soțul Alinei Sorescu a fost surprins, seara, în compania unei blonde misterioase. Potrivit Spynews, care a avut exclusivitate pentru acele imagini, cei doi au mers la un restaurant și, deși au păstrat o distanță decentă unul față de celălalt, care ar fi putut să sublinieze faptul că sunt doar amici, ceea ce s-a întâmplat după… Lasă loc de interpretări.

Potrivit sursei citate, Alex Ciucu și domnișoara blondă au mers la casa femeii cu pricina, unde designerul a stat circa două ore.

Imaginile nu au fost foarte sugestive pentru un amantlâc, însă reacția Alinei Sorescu în privința lor l-a pus pe Ciucu într-o lumină foarte defavorabilă.

Deși artista a pretins că nu dorește să fie subiect de bârfă pentru nimeni, iar orice femeie care are încredere în partenerul ei ar fi comentat scurt că e vorba doar de o amiciție, Alina a făcut contrariul.

Imediat după apariția imaginilor, în emisiunea lui Cristi Brancu, Alina Sorescu a pus paie pe foc, dând un răspuns care a lăsat mult loc pentru interpretări. VIDEO:

„N-aș vrea să comentez pentru că nu este despre mine și chiar n-am ce să declar pentru că nu este despre mine! Lumea mă știe de mică, nu aș vrea să mă dau în spectacol. Nu o să fac din viața mea un spectacol, doar pentru a se vorbi despre mine”, i-a spus Alina Sorescu lui Cristi Brancu, în urmă cu fix un an.

Așadar, nu a zis nici da, nici ba, semn că și ea ar fi vrut să afle un răspuns de la soțul ei – poate chiar și cu ajutorul presei.

Alex Ciucu: ”Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel”

Alex Ciucu a cedat astfel și a oferit o  reacție pe marginea subiectului: „Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”.

Designerul Casei Regale a completat:

“Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”.

În emisiunea amintită, Alina Sorescu ar fi putut spune că blonda e o prietenă de familie, însă nu părea că ele se cunosc.