Recunoașteți vedeta? E incredibil ce puțin s-a schimbat

Recunoașteți vedeta? E incredibil ce puțin s-a schimbat
Multe vedete aleg să apeleze la intervenții estetice și asta le face să arate foarte departe de trăsăturile cu care au venit pe lume. Nu pare cazul acestei actrițe.

Recunoașteți vedeta? Acum e o actriță celebră, care a apărut în unele din cele mai bine cotate filme. E și model celebru, vânat de marile case de modă. A avut și iubiți celebri, pe măsură. E și tânără mămică și își crește singură fiica.

Mădălina Ghenea spulberă orice discuții răuvoitoare din mediul online. Nu și-a operat fața, e frumoasă de la natură și nici nu s-a schimbat mult de când era doar o copilă.

Recunoașteți vedeta?

O fetiță drăgălașă. Așa era Mădălina Ghenea în copilărie. Și era o visătoare. Ea, când era micuță, visa să ajungă prezentatoare la festivalul de muzică de la Sanremo. Când a crescut chiar a prezentat festivalul. Dar, la pachet cu frumusețea și celebritatea vin și invidiile. Și speculațiile.

Recunoașteți vedeta?

De foarte multe ori, Mădălina Ghenea a ajuns să fie acuzată că și-ar fi făcut operații estetice. Asta și pentru că sunt la modă, și foarte multe vedete apelează la corecții chiar dacă nu e cazul.  Românca se vede nevoită ca periodic să le reamintească fanilor ei că e neatinsă de bisturiu. E fix cum a lăsat-o mama natură și se vede cum are aceleași trăsături ca și atunci când era copil.

Supărările Mădălinei Ghenea

Originară din Slatina, șatena a plecat pentru prima oară din localitatea ei natală în Italia, pe când avea doar 14 ani, pentru a-și croi un drum în lumea modellingului. A devenit model de talie internațională, și a fost comparată de nenumărate ori cu Sophia Loren, Angelina Jolie și Brigitte Bardot.

În urmă cu câțiva ani,  la impuls, Mădălina a aruncat vorbe grele spre cei care o acuzau că și-ar fi operat chipul pentru a fi mai frumoasă. Ea a arătat o fotografie din adolescență.

Recunoașteți vedeta?

„Pentru oligofrenii care spun că mi-am operat nasul sau că mi-am tăiat faţa ca să îmi schimb înfăţişarea am publicat pe Facebook aceste poze realizate în 2008 şi publicate în 2009. Am început moda la 14 ani, m-au machiat câteodată groaznic ajungând să-mi schimbe înfăţişarea. Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumuseţe.

La 14 ani când am început moda nu ştiam să mă machiez sau să mă aranjez. În timp am învăţat mici trucuri, dar nu mi-am operat nasul! Nu mi-am tăiat niciodată faţa! Voi cum arătaţi la 14 ani?”, a scris Mădălina Ghneea la descrierea unei fotografii cu ea în costum de baie. Madalina Ghenea este considerată una dintre cele mai atragătoare femei din lume.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Mădălina Ghenea este o mamă model. Este incredibil ce și-a învățat fiica de doar 4 ani!