Regele Charles se asigură că asta nu lipsește niciodată din meniul soției sale, Camilla Parker Bowles

Regele Charles se asigură că asta nu lipsește niciodată din meniul soției sale, Camilla Parker Bowles
Camilla Parker Bowles a avut grijă totdeauna la imaginea sa. De aceea, a ales o dietă din care să nu lipsească tot ce e necesar organismului.

Dintotdeauna, Camillei Parker i-au plăcut mesele tradiționale, dar sănătoase. Iată ce nu lipsește din meniul viitoarei regine a Angliei.

Charles, un pescar înrăit. Ce nu lipsește niciodată din meniul soției sale, Camilla Parker Bowles

Cu ceva timp în urmă, Daniel Herman, unul dintre cei mai buni nutriționiști a vorbit, în exclusivitate pentru Express.co.uk despre dieta pe care a adoptat-o ducesa. Daniel susține că aceasta a ales să consume produse sănătoase, de la ouă și pui, la pește și legume. Și pentru că Regele Charles adoră să pescuiască, nu ar fi de mirare dacă aceasta ar mânca chiar din peștele adus de el.

„Ca parte a dietei sale zilnice, cerealele integrale, cum ar fi fulgii de ovăz, sunt o sursă excelentă de vitamine B și sunt sigur că, alături de ouă, ovăzul poate fi o alegere populară pentru micul dejun. Deoarece Charles este un pescar pasionat, este probabil ca somonul să apară în dieta Camillei, care este excelent pentru acizii grași omega-3, care sunt buni pentru sănătatea inimii”, a spus nutriționistul.

Desigur, la toate acestea se adaugă și lactatele, sursă excelentă de vitamina D, necesară pentru oase sănătoase.

Camilla este cunoscută a fi un fan de balet, Pilates și yoga

Pe de altă parte, Camilla face și mișcare și este o împătimită a baletului, Pilates și yoga. „Camilla este cunoscută a fi un fan de balet, Pilates și yoga, toate acestea ajută la tonifierea și dezvoltarea forței generale a corpului. Sunt, de asemenea, încrezător că atât Camilla, cât și Charles se vor bucura de plimbări lungi la țară pe moșiile lor, ceea ce este un mod minunat de a rămâne sănătoși atât fizic, cât și mental“, a mai spus nutriționistul.

Regina Elisabeta mânca un astfel de sandvici în fiecare zi, încă de când era mică

În ceea ce o privește pe regretata regină Elisabeta a II-a, aceasta a avut întotdeauna o dietă specială. Și încă de cinci a avut cinci ani, nu a renunțat la un produs pe care l-a adorat: sandviș cu dulceață de căpșuni. Secretul reginei a fost dezvăluit de unul dintre bucătarii personali ai fostei Suverane, Darren McGrady.

Care a scris și o carte despre rețetele pe care le-a gătit pentru familia regală în toți anii săi. „Făceam dulceață de capșune la Castelul Balmoral, aveam căpșune din grădină. Regina mânca un astfel de sandvici în fiecare zi, încă de când era mică.”, a spus Darren McGrady.

Adora biscuiții crocanți și înveliți în ciocolată

De asemenea, fostul bucătar spune că Suverana consuma în fiecare dimineață o ceașcă de ceai fără zahăr, cu lapte, alături de câțiva biscuiți crocanți și înveliți în ciocolată, pe care pur și simplu îi adora. Existau și dimineți în care mânca ouă, pâine prăjită cu marmeladă, sau cereale.

Potrivit The Telegraph, printre preparatele cele mai iubite de monah s-au numărat limba de mare, dover la grătar sau somon scoțian cu spanac și dovlecel. Cât privește cina, de pe masa Reginei nu a lipsit ciocolata neagră și un pahar cu șampanie.