Reghcampf, sărac lipit! Declară că nu are din ce să plătească pensie alimentară și ar fi fost văzut la amanet

Reghcampf, sărac lipit! Declară că nu are din ce să plătească pensie alimentară și ar fi fost văzut la amanet
Laurențiu Reghecampf are o datorie față de fiul său adolescent de lângă care a plecat, și anume să se ocupe de banii necesari creșterii sale. Altfel spus, trebuie să îi asigure pensia alimentară. Documentele depuse de antrenor în instanță arată că acesta nu are din ce plăti.

După ce a anunțat că a câștigat ordonanța pe care chiar el a deschis-o, antrenorul a făcut recurs, pentru motivând că nu are bani de unde să plătească pensia alimentară pentru cel de-al doilea fiu al său, Bebeto.

Ordonanța a stabilit programul de vizită al tatălui la domiciliul minorului și pensia alimentară pe care trebuie să o achite. Această pensie trebuie achitată retroactiv şi pe perioada anului trecut. După ce a pierdut contractul bănos cu Universitatea Craiova și a ajuns să antreneze în Azerbaidjan, pe un salariu derizoriu pentru repetențiile sale, acum, Reghe urmează să fie executat de familia lui și de avocatul impresarei, Oleg Burlacu.

Reghe nu are bani să plătească pensia alimentară

„Noi nu înțelegem cum el a ajuns așa jos. Am auzit în oraș că merge la amanet. Se roagă de fini să-l ajute cu discounturi la diferite chestii… Dacă ești bărbat și fugi de acasă, măcar ai grija de copiii tăi! Situația lui este ceva comico-tragică. Avocatul lui… Habar nu am… Ce să zic? Sunt siderată!

Se pare că îi explică niște aberații clientului lui… Vreau să cred că nu este adevărat, că și eu sunt avocat și îmi e rușine să aud așa ceva din gura unui avocat… Se pare că, după ce a deschis ordonața fără niciun rost, unde singurel a cerut judecătorilor să stabilească pensie alimentara și program de vizită, Reghe s-a grăbit să anunțe public că a câștigat. Dar nu a câștigat nimic! Era firesc ca judecătorii să stabilească pensia și programul.

Este un lucru absolut firesc. Repet! Eu nu i-am cerut pentru că am crezut până în ultima secundă că are minte și nu se face de râs în fața magistraților și a țării, să ceară ca ei să decidă când își poate vedea copilul și câți bani trebuie să-i dea. Noi nu am cerut așa ceva și nici nu ne coborâm să ne facem de râs vreodată cerând așa ceva”, a menționat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Aceasta a aflat că Reghe e sfătuit de avocat că nu trebuie să achite pensia alimentară retroactiv, pe motiv „că a făcut două cadouri copilului mai scumpe”.

Prodanca despre Reghe: „Cred că trăiește din salariu”

Anamaria Prodan susține că nu i-a cerut niciodată plata unei pensii alimentare pentru Bebeto. Ea pune procesul intentat de cel de care se separă, pe seama unei rătăciri, a acestuia și a avocatului său. „Îmi e milă că Laurențiu a ajuns în situația asta… Nu știu dacă are sau nu mai are bani. Cred că trăiește din salariu cum a făcut-o și la Craiova. Știu că îi e foarte greu dar dacă el personal a deschis procese unde cere stabilirea pensiei nu este treaba mea. Eu nu i-am cerut, repet, pensie pentru copil niciodată!

Am încercat de mii de ori să vorbesc cu el, doar eu cu el, fără amantă, avocat, șofer sau prieteni… Că mai toți stau să ia ce mai pot de pe el… dar dacă a deschis aceste procese și judecătorii au stabilit cuantumul pensiei alimetare și programul de vizită, acum tot el refuză să plătească și face recurs.

Ce să mai zicem? Ne distrăm și înghițim amar că-l vedem cum se scufundă și se face de râs acum deja la nivel internațional. Presa din Azerbaijan preia totul de aici din țară iar el vă dați seama ce integritate și ce moralitate va avea și în fața echipei de acolo, a jucătorilor de acolo, a conducerii clubului azer… Nu știu ce e cu el… Nu știu cum de a ajuns atât de jos”, a mai punctat impresara, pentru sursa citată.

Viața personală îi pune lui Reghe cariera pe butuci

Anamaria Prodan spune că Reghecampf nu realizează că de la ultimele 3 cluburi a fost dat afară pentru viața dezordonata pe care o are, pentru prostiile pe care le face și pentru situațiile super jenante în care se pune. „Un barbat la vârsta lui nu are cum să facă așa ceva. Nu ai cum, ca om și ca bărbat, sa încerci cu disperare sa-ti distrugi copilul și familia. În condițiile în care el datorează totul familiei lui. Ce sa mai zică băiatul lui când vede mizeriile pe care le face? (…) Căci tot ceea ce face îl situează sub pământ, nu la pământ! El deschide procese de calomnie în speranța ca mai ia ceva bănuți de la noi! Dar… este jenant și ca om, și ca bărbat.

(…) Mă uit înapoi și realizez ce au trăit Luca și fosta soție… la fel a făcut și atunci. Același scenariu, dar eram prea îndrăgostită sa văd… acum înțeleg ca e obișnuit sa facă așa mizerii copiilor lui. La vremea respectiva, același traseu l-a avut. Procese peste procese deschise fostei soții tot pentru a evita pensia alimentara. Dacă nu existam eu, cine știe ce se intâmpla cu situația aceea urâta de atunci… Repet, nu aveam ochi sa văd atunci… credeam toate minciunile si aberațiile lui Reghecampf”, a mai adăugat impresara.

Ce salarii a încasat Reghecampf în ultimele luni

„Vă rog să mă credeți că ne este atât de rușine de tot ce s-a întâmplat încât de multe ori când vedem pozele amantei, imaginile video, mesajele pe care i le trimitea lui Reghe, amanta despre care am tot zis – nu are nicio vina ca ea și-a urmat traseul și a simtit ca e loc mult la „Gâsca de aur”, cum era Reghe poreclit, traseu norocos pentru ea, temporar, sau când auzim cum a fost dat afara de peste tot și din ce motive, intrăm în pământ. (…) Cred că, în cel mai scurt timp, vom vedea un eșec absolut al lui Reghecampf pe toate planurile, deși ne rugam să-i deschidă Dumnezeu mintea și ochii și sa se ridice din mizeria în care se zbate.

Dacă el va continua un război cu familia lui, război pe care nimeni din familie nu-l dorește, de mila lui, probabil că soarta în Azerbaijan îi este pecetluită că și la Craiova s-au plictisit, de la președinte la patron, toți, de nenorocirile pe care le făcea și de viața și nenorocirile pe care el mândru le prezenta echipei lui.

Repet, antrenorul trebuie să fie un exemplu din toate punctele de vedere, nu un circar de care să râdă și să facă glume o echipă! Problema e că atunci când clownul intră în palat, el nu devine Reg(h)e, ci palatul devine circ! Mare atenție!”, a mai adăugat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan face lumină și în privința veniturilor viitorului ei fost soț. „Dacă voiam să cer pensie alimentară, ceream din acest contract de 22.000 euro din Azerbaijan, nu neaparat de la Craiova, unde avea puțin mai puțin 15.000 euro pe lună. Familia și copiii mei nu ne-am înjosit să facem procese pentru pensie alimentară”, a mai spus Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Sursa foto: Instagram