Exclusiv. Reghe a stâlcit-o rău pe iubita sa. Imagine controversată din piscină. Anamaria, reacție de 100 de puncte

Exclusiv. Reghe a stâlcit-o rău pe iubita sa. Imagine controversată din piscină. Anamaria, reacție de 100 de puncte
Laurențiu Reghecampf s-a relaxat, duminică, înaintea meciului echipei sale. Și-a dus iubita într-o piscină, la etaj și s-au bălăcit și bucurat unul de altul.

În timp ce antrenorul echipei din Baku a postat imagini cu el și partenera sa în brațele lui, Corina Caciuc a distribuit pe rețelele sociale imagini cu peisajul pe care îl vedeau în timpul răsfățului. Piscina unde a dus-o Reghe e una care oferă probabil cel mai frumos peisaj din capitala azeră.

Fanii lui Laurențiu Reghecampf au reacționat imediat la postarea boss-ului lor. Ei i-au recomandat să se odihnească, mai ales. Că în seara zilei urma un meci important, unul pe care echipa condusă de Reghe l-a câștigat, spre mare lui bucurie. În plus, programul fotbalistic al echipei sale se anunță destul de încărcat, pentru că urmează alte meciuri, trei mai exact, unul după altul, și în deplasare.

Fanii români ai lui Reghe nu au putut să nu amintească de Anamaria Prodan. Impresara cu care antrenorul e în plin proces de divorț. Ei i-au atras atenția lui Reghe că aceasta va lua foc și va găsi „un nou motiv să își dea în stambă”. Mai ales că, alături de postarea distribuită de iubitul ei, Corina Caciuc a postat și ea un mesaj plin de înțeles, vrând să arate cât de mare e dragostea dintre ei.

Dincolo de toate, fără să vrea, Reghe a stâlcit-o rău pe iubita lui. Reflexia apei îi prelungește Corinei Caciuc bărbia în fotografie, astfel încât îi face un chip tare ciudat. „Ce ai făcut cu ea?”,  îi și scrie unul din fanii azeri ai antrenorului. Imaginea deformată însă nu i-a deranjat nici pe Laurențiu Reghecampf, nici pe iubita sa Corina Caciuc.

Ei au vrut să își demonstreze public povestea de iubire și o facă dincolo de micile inconveniente.

Anamaria Prodan, reacție rapidă la poza în piscină cu Reghe și Corina

Așa cum anticipau internauții, Anamaria Prodan nu a rămas indiferentă la postarea bărbatului de care divorțează.  Plină de încredere în ea, și satisfăcută de modul în care arată, Prodanca a  postat luni și ea o fotografie la piscină. Nu își ascunde corpul, așa că s-a etalat în toată splendoarea ei, în picioare, într-un costum de baie alb, cu două piese.

Mesajul impresarei e clar pentru toată lumea, s-a vrut o replică la fotografia celei care stă acum în brațele fostului ei partener: din ele două, ea e perfectă.

Sursa foto: Instagram