Reghecampf anunță oficial divorțul! „Soarele” Aneimaria Prodan a apus. Căsnicia lor s-a terminat

Reghecampf anunță oficial divorțul! „Soarele” Aneimaria Prodan a apus. Căsnicia lor s-a terminat
Tot ce s-a zvonit până în prezent legat de ruptura căsniciei dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e adevărat. Antrenorul a declarat că a introdus acțiunea de divorț, iar jurnaliștii au aflat că amanta e însărcinată.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tată, pentru a treia oară!

Amanta Corina, care s-a mutat cu antrenorul într-un apartament din Craiova, este însărcinată în trei luni, iar cei doi au primit vestea cu mare bucurie, scrie sursa menționată.

Corina, femeia pentru care se spune că Reghe a plecat de lângă Anamaria Prodan

Telenovela e începută de mai bine de un an, însă cei doi viitori foști soți au mascat bine problemele de cuplu. Atât de mult s-au străduit să le acopere încât au celebrat nunta de argint, reînnoindu-și jurămintele la biserică, pe 1 iunie a.c. După nici două săptămâni însă, Laurențiu Reghecampf declara unui reporter de la fanatik.ro că divorțează. A plecat la Craiova, iar de atunci nu a mai fost văzut vreodată lângă Anamaria Prodan, deși ea s-a străduit să arate că sunt o familie solidă, în care nu se pune problema divorțului.

Din păcate, aceste mici artificii nu i-au făcut pe curioși să-și vadă de treburile lor, iar craiovenii l-au văzut de multe ori pe antrenorul de la Universitatea Craiova plimbând domnișoare în bolizii săi de lux.

Întreaga telenovelă, pe larg, a fost publicată în exclusivitate pe www.retetesivedete.ro în urmă cu puțin timp și o găsiți AICI:  https://retetesivedete.ro/istoria-iubirii-si-divortului-dintre-anamaria-prodan-si-reghecampf-inceputul-si-sfarsitul-musteste-de-suferinta-ultimele-noutati.html 

Reghecampf confirmă: „Am depus actele de divorț”

Câteva ore mai târziu, a explodat bomba. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a confirmat oficial divorțul.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan s-a pregătit și ea de luptă. Deci subiectul mediatic este departe de a se fi stins.