Regina Elisabeta a fost dată de gol de coafeza sa. Suverana a optat pentru un nou look. Fotografii inedite

Regina Elisabeta a fost dată de gol de coafeza sa. Suverana a optat pentru un nou look. Fotografii inedite
După Jubileul de Platină, regina Elisabeta a ales să-și schimbe look-ul. Iată cum arată acum cea mai iubită Suverană a lumii.

Regina Elisabeta se pare că și-a revenit foarte bine și se ocupă de imaginea sa. Suverana arată excelent.

Regina Elisabeta a fost dată de gol de coafeza sa. Suverana a optat pentru un nou look. Fotografii inedite

Au apărut fotografii noi cu Regina Elisabeta, în care se vede că Suverana a ales să umble puțin la look-ul său obișnuit și și-a mai tuns din păr. Acest lucru s-a întâmplat după ce s-a încheiat și ultima petrece din cadrul Jubileului de Platină. În vârstă de 96 de ani, Regina a avut aceeași coafură de ani buni, dar, potrivit revistei People, acum a ales să facă o schimbare.

*NO UK* Queen Elizabeth II receives the Archbishop of Canterbury Justin Welby at Windsor Castle, where he presented her with a special ‘Canterbury Cross’ for her unstinting service to the Church of England over seventy years and a citation for the Cross, which was presented as a framed piece of calligraphy.
Pictured: Queen Elizabeth II,Archbishop of Canterbury Julian Welby,Image: 701644093, License: Rights-managed, Restrictions: -GBR, Model Release: no, Pictured: Queen Elizabeth II,Archbishop of Canterbury Julian Welby, Credit line: Profimedia

Suverana a fost fotografiată cu noua coafură la întâlnirea cu arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, dar în timpul audienței pe care a avut-o cu guvernatorul New South Wales, Margaret Beazley. De asemenea, toată lumea a apreciat rochia florală care-i venea Reginei ca turnată, semn că aceasta se simte din ce în ce mai bine.

„Echipa mea a numit acest lucru Salonul Kelly”

Angela Kelly, asistenta apropiată a Reginei Elisabeta, a lansat recent cartea ei bestseller „The Other Side Of The Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe”. În paginile acestui volum, aceasta a povestit și cum a trăit regina în perioada pandemiei, amintind și de momentul în care a decis să umble puțin la coafură.

„Începând cu martie 2020, am spălat părul Reginei în fiecare săptămână. L-am așezat și l-am coafat și chiar l-am tuns când a fost nevoie. Echipa mea a numit acest lucru Salonul Kelly”, a spus femeia. Pe de altă parte, Kelly a recunoscut că a fost extrem de emoționată de schimbarea pe care urma să o aibă regina, ba chiar și nervoasă din cauza stresului acumulat, iar Regina a observat acest lucru și a fost alături de ea.

„Regina a fost atât de amabilă încât m-a sfătuit”

„În primele două săptămâni, am tremurat. Îi mai făcusem părul doar o dată sau de două ori înainte. Asta s-a întâmplat în timp ce eram la bordul Royal Yacht Britannia. Regina a fost atât de amabilă încât m-a sfătuit cu privire la modul foarte specific de a o coafa”, a mărturisit asistenta.

Sursă foto: catine.ro