Regina se întoarce. Ce le pregătește Oana Zăvoranu fanilor săi din această toamnă. „Fiți pe fază…”

Regina se întoarce. Ce le pregătește Oana Zăvoranu fanilor săi din această toamnă. „Fiți pe fază…”
Fanii Oanei Zăvoranu o bombardează cu tot felul de întrebări despre momentul în care va reapare pe scenă. Vedeta e în toiul pregătirilor.

Oana Zăvoranu e pe cai mari și le promite celor care o iubesc o toamnă plină cu tot felul de proiecte.

Regina se întoarce. Ce le pregătește Oana Zăvoranu fanilor săi din această toamnă. „Fiți pe fază…”

Oana Zăvoranu e pusă pe fapte mari și se pregătește de o revenire în forță. Cu ocazia împlinirii a 49 de ani, Querida a dat din casă și le-a spus fanilor că în curând Regina se întoarce. „Ăsta e doar începutul timidă aceea ce voi crea eu anul ăsta și cei care vor urma.

Eu când fac ceva devine răsunător și creează dependență prin unicitatea și calitatea pe care o reprezintă. În toamna asta, fiți pe fază că nu o să vă vină să credeți, regina s-a întors. Cu proiecte nou-nouțe, diverse colecții, haine, încălțări, bijuterii, parfumuri și creme”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Alex i-a trimis soției sale un mesaj de iubire

Pe de altă parte, Alex a vrut să-i facă o surpriză și să fie prima persoană care îi face urări. Așa că s-a întrecut pe sine în declarații de dragoste, spre marea bucurie a vedetei, care-și adoră soțul.

”La mulți ani, iubita mea soție. Te iubesc din tot sufletul și știu că anul acesta vom face tot ce ți-ai dorit. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o avem împreună. Multă sănătate îți doresc și fie ca tot ce ai visat să ți se îndeplinească”, au fost cuvintele lui Alex pe pagina sa de socializare.

Vor să devină părinți

Anul trecut, Oana și Alex au declarat că vor să devină părinți și urmează să găsească o mamă surogat în Kiev. „E un gând mai vechi al meu şi l-am mai împărtăşit cu unul sau cu altul. M-am interesat, în Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal!

Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-surogat. Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi.”, a spus diva. Cum războiul din Ucraina nu dă semne că vrea să se stingă, rămâne de văzut dacă Oana și soțul său se vor reorienta.

Sursă foto: instagram