Regina Elisabeta s-a săturat. L-a convocat de urgență pe Harry la castel

Regina Elisabeta s-a săturat. L-a convocat de urgență pe Harry la castel
Încă din luna martie, prințul Harry dă declarații despre familia regală și aruncă în aer toată intimitatea monarhiei. În acest context, regina Elisabeta s-a săturat de situație, astfel că l-a convocat pe Harry la castel.

Prințul Harry a făcut în ultimele luni o serie de declarații în care vorbea despre viața în familia regală și despre cât de mult l-a afectat să crească în acel mediu. Lucru care a fost un șoc pentru monarhia despre care se știe că nu suportă să-și „spele rufele în public”. Însă ducele pare de neoprit, mai ales acum când s-a distanțat la propriu de familia sa, căci locuiește tocmai în California. Iată însă că regina Elisabeta s-a săturat și l-a convocat de urgență pe Harry la o discuție. 

Ducele de Sussex va fi în Marea Britanie în luna iulie a acestui an, pentru a participa la ceremonia de dezvelire a statuii mamei sale, prințesa Diana. S-a spus chiar că Harry și fratele său, William, vor face front comun în acea zi, în memoria Dianei. Asta deși relația dintre ei doi nu este deloc una bună, iar acest lucru se știe clar. 

Regina s-a săturat. L-a chemat la o discuție între patru ochi pe Harry 

Regina Elisabeta intervine rar personal în dramele din jurul ei. De obicei suverana preferă să lase familia sau echipa din jurul ei să rezolve anumite probleme. De data aceasta însă, bunica lui Harry se pare că a cedat și a luat situația în propriile mâini. Conform unor surse regale citate de Express.co.uk, regina vrea să repare situația și relația cu Harry, astfel că l-a invitat în iulie la o cină privată la castelul Windsor. 

„Este un gest tipic și mare din partea Majestății Sale. Masa va fi un prilej pentru ca ei să rezolve problemele”, a declarat sursa citată, care a mai menționat că invitația a fost făcută înainte de nașterea micuței Lilibet. Statuia Dianei va fi dezvelită pe 1 Iulie la Palatul Kensington. Meghan Markle se pare însă că nu va participa, ci va rămâne în California alături de Archie și de fiica nou născută, Lilibet. 

Foto: Facebook

Ce s-a întâmplat cu cartea lui Meghan Markle. Ducesa va fi dezamăgită

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri