Ce s-a întâmplat cu cartea lui Meghan Markle. Ducesa va fi dezamăgită

Ce s-a întâmplat cu cartea lui Meghan Markle. Ducesa va fi dezamăgită
În urmă cu câteva săptămâni, ducesa de Sussex anunța lansarea „The Bench”, o poveste pentru copii inspirată din viața ei și a lui Harry. Ce s-a întâmplat însă ulterior cu cartea lui Meghan Markle va fi o adevărată dezamăgire pentru ea.

Ducesa de Sussex a anunțat în luna mai că va publica în iunie o carte pentru copii intitulată „The Bench”, despre relaţia dintre un tată şi fiul său, anunța atunci editura Random House. Cartea este cea mai recentă „aventură” a lui Meghan şi a soţului ei, prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de când cei doi au renunţat la îndatoririle regale şi s-a mutat la Los Angeles anul trecut împreună cu fiul lor Archie. Ce s-a întâmplat însă ulterior cu cartea lui Meghan Markle va fi o adevărată dezamăgire pentru ea.

„The Bench”, inspirată de soţul şi fiul ei şi ilustrată de artistul Christian Robinson, va fi publicată pe 8 iunie şi va fi însoţită de o versiune audio, cu Meghan naratorul poveştii, a precizat editura. „The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatălui, la o lună după naşterea lui Archie. Poezia a devenit această poveste”, a explicat ducesa de Sussex într-un comunicat. 

Cartea lui Meghan Markle nu a ajuns în topurile britanice

Lansată pe 5 iunie, cartea pentru copii, „The Bench”, nu a reușit din păcate să ocupe lista de bestseller-uri din Marea Britanie, a informat Daily Mail marți. Markle, care și-a întâmpinat vineri al doilea copil cu soțul prințul Harry, a ajuns pe locul 205 în topul Amazon UK, potrivit raportului. În prezent se află pe locul 67 în cărțile pentru copii. De vină ar putea fi și acuzațiile din interviul cu Oprah.

Începând de marți dimineață, „The Bench” – care conține și o ilustrare a fiicei nou-născute a ducilor – are un rating de 4 stele dintr-un posibil 5 cu 20 de recenzii. „The Bench”, care a fost ilustrată de artistul californian Christian Robinson, explorează „relația specială dintre tată și fiu, văzută prin ochii unei mame”, conform descrierii cărții.

Foto: Facebook

Au înlocuit cimentul cu cenușă de hârtie. Vor să facă o autostradă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri