Regina, fotografiată înainte de a marca 70 de ani pe tron și de a face un anunț important! Britanicii sunt uluiți

Regina, fotografiată înainte de a marca 70 de ani pe tron și de a face un anunț important! Britanicii sunt uluiți
Duminică, Elisabeta II va marca 70 de ani de când a devenit regină, la vârsta de 25 de ani. Ea a fost văzută pe 3 februarie, pe bancheta din spate a unui Range Rover în timp ce părăsea ferma în care va sta în următoarele câteva săptămâni.

În mod normal, Majestatea Sa poartă batic atunci când merge pe drumuri locale, dar acum a fost văzută în mod neobișnuit, cu capul descoperit, a scris The Sun. În plus, părea că poartă make-up, și era destul de dichisită.

Regina a sosit la Sandringham acum aproape două săptămâni, la o lună după ce vizita ei de Crăciun în Norfolk a fost anulată. Ea a călătorit de cel puțin două ori la Sandringham de la moartea prințului consort Philip, în aprilie anul trecut, dar aceasta este prima ei ședere prelungită.

Regina rămâne de obicei la moșia ei până pe 6 februarie, care este și aniversarea morții tatălui ei. Și anul acesta, data la care a urcat pe tron, o va găsi tot la Sandringham. În 2022 se împlinesc 70 de ani de când a urcat pe tron. Tot anul acesta, Elisabeta II a devenit primul monarh britanic care sărbătorește un Jubileu de platină.

Regina Elisabeta nu renunță la tradiția instaurată acum 70 de ani

Un insider din anturajul casei regale a spus pentru sursa citată: „Aniversarea zilei în care s-a schimbat din Prințesa Elisabeta în Regina Elisabeta este, evident, un moment foarte mândru și important pentru ea în fiecare an. Anul acesta va marca 70 de ani pe tron ​​și așteaptă cu nerăbdare să organizeze o petrecere de patru zile pentru țară, în luna iunie. Dar aniversarea zilei în care a devenit regină, pe 6 februarie 1952 este, de asemenea, plină de tristețe, deoarece a fost momentul în care și-a pierdut tatăl.

Regina își dorește întotdeauna să fie la Sandringham, unde a murit tatăl ei, în această zi. Va fi un moment important pentru națiune și regina vrea să marcheze în mod corespunzător piatra de hotar. Este important ca ea să fie la Sandringham în ziua în care a devenit Regină și să marcheze acest lucru în privat”.

într-un mesaj adresat naţiunii sâmbătă, în ajunul Jubileului său de Platină, că soţia fiului ei Charles, Camilla, ar trebui să fie regină consoartă atunci când prinţul o va urma la tron, transmite AFP, citată de Agerpres..

Sâmbătă, 5 februarie, Regina a făcut o mare surpriză tuturor din Regat. Suverana şi-a exprimat printr-un mesaj public „dorinţa sinceră” ca ducesa de Cornwall „Camilla să fie desemnată regină consort” atunci când Charles va fi rege. Până la acest moment se știa că soția lui Charles va purta titlul de „prințesă consort”, chiar dacă acesta devenea rege.

Sursa foto: The Sun

Recomandarile noastre