Rețetă de Biscuiți cu migdale

Rețetă de Biscuiți cu migdale
Biscuiții sunt preferații tuturor. Sunt ideali pentru a fi ronțăiți în fața televizorului, sau la drum lung. Dar merg la perfecție cu ceai sau cafea.

Azi vă reținem atenția ce această Rețetă de Biscuiți cu migdale care sunt cu totul speciali. Biscuiții aceștia se păstrează mult timp în cutii ermetic închise, fiind ideali a fi serviți în momentele când sunteți luați prin surprindere de musafiri, de exemplu

Ingrediente pentru rețeta de Biscuiți cu migdale

400 gr făină, 150 gr zahăr tos, 50 gr zahăr pudră cu aromă de vanilie, coaja răzuită de la 1 lime, 10 gr praf de copt, 3 ouă, 150 gr unt cu peste 82% grăsime, 30 ml amaretto, 100 gr migdale, 1 praf de sare

Mod de preparare

Se amestecă făina cu zahărul, praful de copt, coaja de la lime și sarea. Cele trei ouă se amestecă până se omogenizează compoziția și se adaugă peste amestecul de mai sus. Se adaugă și untul moale, amaretto și migdalele și se frământă aluatul până se omogenizează. Aluatul pentru biscuiți cu migdale se împarte în trei părți care se modelează în rulouri.

Rulourile se așază într-o tavă, pe hâtrtie de copt și se dau la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade. Se lasă rulourile la răcit, se feliază, pe diagonală, iar feliile se așază în tavă, pe hârtie de copt și se dau din nou la cuptor, pentru 5 minute. Biscuiții cu migdale merg perfect cu un vin dulce, sau dimineața la cafea.

Sursa: Chefi la cuțite

Prima rețetă gătită de chef Cătălin Scărlătescu, la 8 ani

Recomandarile noastre