Rețetă de cocktail mojito cu pepene roșu

Rețetă de cocktail mojito cu pepene roșu
Dacă vă place pepenele, o să vă placă la nebunie și acest cocktail răcoritor pe care vă invităm să învățați să îl preparați acasă.

Finalul rețetei de cocktail mojito cu pepene roșu este un bol de pepene verde cu cea mai gustoasă băutură răcoritoare a verii. Te împrospătează și te face fericit în același timp. Și cel mai bun lucru este că nu trebuie să speli paharul pentru că folosești coaja de pepene verde pentru a servi băutura. Asta, evident, în cazul în care găsești niște pepeni roșii de dimensiuni rezonabile.

Vă amintim și că pepenele roșu are foarte multe beneficii asupra organismului, fiind recomandat și în dietele pentru slăbire, așa că aveți toate motivele sa testați aceasta delicioasă rețetă de cocktail. În plus, acum e sezonul acestor fructe, astfel că vă puteți bucura de arome delicioase, crescute și coapte natural, pline de dulceață.

Ingrediente pentru cocktail mojito cu pepene roșu

– 1 pepene verde „bambino” (de dimensiune mică)

– rom alb

– mentă

– suc de lămâie

– sirop natural

Măsurătorile depind de mărimea pepenelui. În principiu se adaugă 50 ml de rom alb la 240 de ml de lichid. Puteți prepara cocktailul și mai slab alcoolizat, reducând cantitatea de rom.

Mod de preparare

Vei tăia pepenele pentru a crea un bol, adică îi decupați un „capac”. Alegeți zona „capacului” în funcție de cum se așază pepenele pe masă, pentru a putea să savurați cocktailul direct din el. Se scoate pulpa pepenelui și se pasează într-un shaker cu sirop natural, lămâie și rom după gust. Se agită și se servește în interiorul pepenelui, împreună cu cuburi de gheață.

Acest cocktail mojito cu pepene roșu este perfect pentru o petrecere la piscină sau doar pentru a vă răsfăța. Bineînțeles că puteți prepara chiar și o înghețată cocktail mojito cu pepene roșu, dacă congelați amestecul. Pentru asta însă, trebuie să vă asigurați că strecurați bine amestecul, să nu rămână reziduuri de semințe sau mentă. . Asigură-te doar că strecori menta și semințele, pentru că nu vrei să rămână reziduuri în mojito.

Sursa: Instagram