Luna noiembrie începe la Teatrul Național din Timișoara cu spectacolele Mătușa Julia și condeierul și Sunt o babă comunistă. Cum activitatea cu publicul este suspendată, acestea vor fi prezentate în live-streaming.

Tot ce aveți de făcut pentru a urmări spectacolul este să vă așezați confortabil, diseară la ora 19.00 și să accesați canalul YouTube al instituției, site-ul acesteia sau pagina de Facebook, unde, reprezentația va fi transmisă în live-streaming de înaltă rezoluție.

Spectacolul Mătușa Julia și condeierul după Mario Vargas Llosa, este programat duminică, 1 noiembrie, de la ora 19,00.

Premieră mondială

În regia lui Sabin Popescu, spectacolul reprezintă prima transpunere sub formă de piesă de teatru, la nivel mondial, a celebrului roman al scriitorului peruvian, o poveste binecunoscută, savuroasă și scandaloasă de dragoste. Premiera a avut loc în data de 18 octombrie 2019.

„Distribuția îi reunește pe  Matei Chioariu, a cărui charismă și inteligență conferă o dimensiune unică rolurilor pe care le interpretează, Bogdan Spiridon, actor cu spirit ludic ce lasă o urmă de zâmbet în orice scenă, fascinanta și mereu imprevizibila actriță Luminița Tulgara, Cătălin Ursu, actor îndrăgit, binecunoscut publicului din Timișoara, Cristian Szekeres, cu tușele speciale de nostalgică bonomie care îi impregnează rolurile și, nu în ultimul rând, flamboaianta,  Daniela Bostan, actriță pe cât de dinamică, pe atât de empatică”, transmite Teatrul Național din Timișoara.

Urmează alte spectacole transmise în live-streaming

În continuare, în luna noiembrie, Teatrul Național din Timișoara va continua să prezinte și alte spectacole din repertoriu, în live-streaming. Programul va continua miercuri, 4 noiembrie, cu  spectacolul Sunt o babă comunistă după Dan Lungu, care va fi difuzat pe aceleași canale, tot de la ora 19.00.

Sursa foto: Adrian Pîclișan (fotografie de la premieră)

Campioană mondială la gimnastică artistică a ajuns manichiuristă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri