Simona Ionescu / Redactor Șef

A renunțat la cetățenia română și a cerut să nu-i mai fie difuzată muzica. O voce de aur trăiește momente greu de imaginat

A renunțat la cetățenia română și a cerut să nu-i mai fie difuzată muzica. O voce de aur trăiește momente greu de imaginat
A fost una dintre cele mai apreciate artiste ale lumii, iar vocea și muzica ei au uimit o lume întreagă. Acum își duce zilele într-un azil.

A urcat pe marile scene ale lumii și i-a fascinat pe toți cu vocea ieșită din comun. Deși Aura Urziceanu trăiește acum într-un azil, muzica ei nu va fi uitată niciodată.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan marea doamnă a muzicii de jazz, Aura Urziceanu trăiește clipe greu de imaginat. Sursele spun că una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume trăiește acum într-un azil comun din Canada. „E foarte greu să mai poată lua cineva legătura cu ea, fiindcă și ea a dorit foarte mult, poate prea mult, să se izoleze acolo, în Canada.

„Irinel Columbeanu se poate spune că trăiește într-un palat, în comparație cu condițiile de peste ocean”

Are o vârstă înaintată și din datele care se cunosc, din vorbă în vorbă, azilul în care trăiește de ceva vreme e unul destul de ponosit! Trăiește în condiții greu de imaginat.

Aura Urziceanu, în condiții greu de imaginat, într-un azil

Atât de ponosit, mai precizează aceeași sursă, încât despre Irinel Columbeanu se poate spune că trăiește într-un palat, în comparație cu condițiile de peste ocean”, spun sursele. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Aura Urziceanu nu stă bine nici cu sănătate și e posibil ca în ultima perioadă să se lupte și cu Alzheimer.

Artista a renunțat la România în anul 2010

După ce a susținut ultimul concert la Sala Palatului, în anul 2010, Aura Urziceanu a anunțat că renunță la cetățenia română, dar și la „la contactul cu Țara Românească”. Celebra cântăreață s-ar fi supărat foarte mult pentru că cineva i-ar fi modificat profilul de pe wikipedia, pentru a scrie că este de origine rromă. Un lucru care a deranjat-o îngrozitor.

De asemenea, a dat un mesaj public în care a cerut Televiziunii Române „să retragă toată arhiva sa muzicală”, iar radiourilor să nu-i mai fie difuzată muzica. Artista a trăit în Canada alături de soțul său, Ron Rully, un cunoscut instrument de jazz, care a plecat în lumea drepților cu opt ani în urmă. Elia Cristopher, fiul acestora trăiește la Londra, iar sursele spun că nu a avut niciodată o relație bună cu mama sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre