Simona Ionescu / Redactor Șef

Băieții de la „Compact”, pe aceeași scenă cu Bon Jovi si Rolling Stones. Artiștii au fost hipnotizați de energia locului

Băieții de la „Compact”, pe aceeași scenă cu Bon Jovi si Rolling Stones. Artiștii au fost hipnotizați de energia locului
Una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, Compact, a avut marea bucurie de a cânta într-un loc de poveste, unde au fost cei mai de seamă artiști ai lumii.

Blondie, Rolling Stones, Bon Jovi, Guess Who, Politice, iar acum Compact. Băieții au făcut show de show într-un club celebru pe ale cărui scări sunt scrise numele formațiilor celebre care au cântat în acest loc fantastic.

„Parcă îi simți pe toți cei  care au trecut pe aici cum te privesc din trecut”

„Cred ca e ora 2.00 în RO și dormiți un somn bun. Aici în Toronto e ora 18.45 și acum am terminat problele.. Cântam într- un loc legendar. Toți care au intrat din USA pentru turnee în Canada au început aici la El Mocambo Tavern! Clubul e din anii 1965. Au venit aici Police, Blondie, Rolling Stones, Pat Benatar, U2, Bon Jovi, Guess Who, un loc legendar… parcă îi simți pe toți cei  care au trecut pe aici cum te privesc din trecut.. stranie senzație..!

Băieții de la Compact au făcut show la Toronto

„În seara asta dăm totul ca sa merităm să urcăm pe aceeași scenă pe care au cântat atâtea legende ale muzicii rock”

Pe trepte sunt scrise numele celor care au cântat în acest club și aveti aici un tur mic al acestui club de legendă. Instalatia de sunet este bestială, nici nu putea să fie altfel! Abia aștept să începem concertul. Sunt parca hipnotizat de energia pe care o dă acest loc.

În seara asta dăm totul ca sa merităm să urcăm pe aceeași scenă pe care au cântat atâtea legende ale muzicii rock! Mulțumim, Felicia Mihai și trupa More, organizatorii concertului Compact în Toronto!”, a fost mesajul trimis cu două zile în urmă de Paul Ciuci.

Hipnotizați de energia locului

„După cum îmi spune inima, pe una din trepte ar merita scris Compact”

Fanii formației Compact le-au transmis mesaje pe bandă rulantă celor pe care-i iubesc și le-au mulțumit pentru tot ceea tot ceea ce fac.  „Într-un loc legendar urcă pe scenă Legende, acum a venit rândul vostru… e firesc”. „Mulțumim, ne-ați făcut fericiți. Profesionalism desăvârșit și o sală cu un sound unic în lume. Vă așteptăm și anul viitor!”, „De când aveam 15 ani vă cam urmăresc.

Asta înseamnă 40 de ani de la Fata din Vis. Niciodată nu am auzit un sunet mai clar ca în El Mocambo. Are locul ăla ceva special, nu degeaba, atătea trupe mari au cântat acolo”, „Un vis frumos devenit realitate. Felicitări. După cum îmi spune inima, pe una din trepte ar merita scris „Compact”. Jur”, sunt câteva dintre mesajele internauților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre