Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood bate orice scenariu de film. Dustin Hoffman o iubește de peste 40 de ani

Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood bate orice scenariu de film. Dustin Hoffman o iubește de peste 40 de ani
E căsătorit de peste 40 de ani, în curând suflă în tortul cu 85 de lumânări și e îndrăgostit ca în prima zi de cea care îi este soție.

Actorul Dustin Hoffman a mai fost căsătorit, între 1969 și 1980, cu Anne Byrne, însă îmbătrânește alături de cea care i-a devenit soția numărul doi, Lisa, de care e îndrăgostit și azi ca în prima zi. Paparazzi i-au surprins în timp ce plecau îmbrățișați de la restaurantul în care au luat cina zilele trecute.

Hoffman a cântat la nunta părinților Lisei

Actorul laureat cu Oscar și partenera lui de viață sunt împreună de 42 de ani și au dovedit că dragostea există și rezistă chiar și în cetatea filmului.


Cei doi s-au născut și au crescut în Los Angeles, unde mama lui Dustin și bunica Lisei erau prietene și locuiau în același bloc de apartamente.
Lisa a declarat într-un interviu că viitorul ei soț a studiat pentru a deveni pianist clasic, înainte de a urma o carieră de actorie. Când el avea șaisprezece ani, a fost pianist la nunta părinților ei; în acel moment, mama ei era însărcinată cu ea. Apropiații Lisei glumesc că probabil ea l-a auzit cântând și s-a îndrăgostit atunci de el. Apoi, l-a văzut de câte ori el își vizita familia.

Vreau să mă căsătoresc cu el

Lisa avea 10 ani, iar Dustin 27, când ea i-a mărturisit bunicii ei, după o petrece în sufrageria familie, la care tânărul a încurajat-o să danseze: „Sper că mă așteaptă, pentru că vreau să mă căsătoresc cu el”.

Au așteptat aproximativ doisprezece ani, până când ea a împlinit 22 de ani, iar Dustin 38. Era perioada în care actorul divorța. Când bunicul ei a murit, el a venit să la înmormântare și de aici, cum se spune, restul e istorie.

„De la acea privire am știut. Dustin a întrebat câți copii vreau. Am spus șase, iar el a spus că are deja doi, așa că patru ar fi numai bine. Și exact așa s-au desfășurat lucrurile mai apoi”, a declarat Lisa Hoffman.

Astăzi, familia Hoffman petrece cea mai mare parte a timpului în Los Angeles, dar dețin case și în New York și Londra. Dustin a mărturisit și el celor care l-au întrebat despre relația cu Lisa: „Suntem împreună de zeci de ani, iar partea înfricoșătoare este că se simte ca și cum am fost împreună doar o săptămână.”

Lisa a studiat psihologia și este femeie de afaceri. A fondat propria companie în domeniul frumuseții, fiind recompensată cu premii și recunoaștere în domeniu. Despre cât de îndrăgostită e de Dustin și despre cum timpul doar a intensificat iubirea lor, ea a spus pentru Closer Weekley:

„Cred că la Hollywood, timpul ar trebui măsurat în ani de câine, așa că unul ar trebui multiplicat cu șapte”, făcând aluzie la obstacolele unui cuplu care își trăiește viața sub luminile rampei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre