Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai șocante dezvăluiri despre soția lui Petre Roman. Silvia Chifiriuc are un trecut amoros remarcabil

Cele mai șocante dezvăluiri despre soția lui Petre Roman. Silvia Chifiriuc are un trecut amoros remarcabil
Pe 22 iulie, Petre Roman va împlini frumoasa vârstă de 77 de ani și puțin peste 13 ani de la căsătoria cu Silvia Chifiriuc, acum în vârstă de 50 de ani. Cei doi au împreună un fiu, Petruș, care are deja 12 ani și seamănă leit cu tatăl său, căruia îi poartă prenumele. Trecutul soției fostului premier ascunde însă un detaliu extrem de interesant, aproape necunoscut.

De aproape 16 ani, solista Silvia Chifiriuc și fostul prim premier al României, după Revoluția din decembrie 1989, formează un cuplu.

Cei doi au început relația în anul 2007. Până atunci, fostul premier a fost căsătorit cu Mioara Roman timp de 34 de ani, din 1974 până în 2007, relație din care s-a născut unica lor fiică Oana, și care a crescut alături de sora ei vitregă, Catinca, ce provenea dintr-o relație anterioară a Mioarei.

Potrivit propriilor declarații, la scurt timp după divorț, Petre Roman a întâlnit-o pe Silvia Chifiriuc, și au fost cuceriți instantaneu unul de altul.

Între Petre Roman și Silvia Chifiriuc a fost dragoste la prima vedere, în avion

Cei doi s-au cunoscut în avion. Fostul premier a invitat-o pe artistă să ia loc alături de el, ea a acceptat și, imediat, a fost cucerită de energia și eleganța lui Petre Roman.

După 16 ani împreună, Petre Roman și Silvia Chifiriuc au o căsnicie binecuvântată cu un fiu aproape adolescent

„Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă, dar mi-a transmis multă căldură”, a rememorat Silvia Chifiriuc, la Antena Stars.

Toți iubiții Silviei Chifiriuc au fost mai în vârstă ca ea

Dacă până să o întâlnească pe cea de a doua sa soție, oficial, Petre Roman a fost bărbatul unei singure femei, Mioara Roman, nu la fel se poate spune despre partenera sa.

Silvia Chifiriuc a avut câțiva iubiți, legați parcă, fiecare, cu un fir roșu între ei. Toți au avut și au aceeași calitate. Și anume au fost mai vârstnici decât artista.

Primul iubit cunoscut al Silviei Chifiriuc a fost redactorul muzical Gabriel (Gaby) Raica

Prima mare dragoste a solistei de muzică ușoară a început înainte de vârsta de 20 de ani, când a devenit iubita lui Gabriel (n.r. Gaby, după cum e menționat în ultima perioadă în presă și pe YouTube) Raica, un redactor muzical în vârstă de 38 de ani, la acea vreme. Diferența de 18 ani le-a fost favorabilă cuplului, timp de cinci ani. După care, Silvia Chifiriuc a vrut ceva mai mult.

Silvia Chifiriuc nu a lăsat niciodată deoparte pasiunea ei pentru muzică

A schimbat un ministru al Sănătății cu un fost prim ministru

Potrivit presei de la acea vreme, după ce Silvia Chifiriuc a renunțat la relația cu Gabriel Raica, s-a îndrăgostit de medicul italian Giuseppe Madia, un bărbat cu 47 de ani mai în vârstă decât ea. Acesta făcea parte din Ordinul Cavalerilor de Malta, structură în care deținea titlul de „Grande Ospitaliere” și în care fusese desemnat ministru al Sănătății. Potrivit jurnaliștilor care au aprofundat viața intimă a artistei, la începutul relației, ea avea 23 de ani, iar el 70.

Il „Grande Ospitaliere” Giuseppe Madia a fost iubitul Silviei Chifiriuc timp de 12 ani

Cei doi au rămas împreună nu mai puțin de 12 ani, timp în care artista a tropăit cu acesta în țara sa natală, Italia. În acea perioadă și-a înființat o firmă, Silvia Chifiriuc Fan Club SRL, și a mai revenit în țară pentru anumite spectacole în care era solicitată.

Silvia Chifiriuc a început relația cu Petre Roman când ea avea 35 iar el 61 de ani

La vârsta de 35 de ani i-a spus „pa” italianului ajuns la 82 de ani și a început relația cu Petre Roman, care avea atunci 61 de ani.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre