Simona Ionescu / Redactor Șef

Christina Applegate, la un pas de moarte pe platourile de filmare

Christina Applegate, la un pas de moarte pe platourile de filmare
Câștigătoarea premiului Emmy, Christina Applegate, a trecut prin momente cumplite. În perioada în care filma pentru „Married with children”, ea s-a luptat cu anorexia și mânca doar cinci migdale pe zi pentru ca „oasele mele să iasă în evidență”.

Christina Applegate „nu a discutat niciodată” despre lupta ei de  până acum cu anorexia. Actrița din „Dead to Me” și Jamie-Lynn Sigler au recunoscut că au suferit de tulburări de alimentație în cel mai recent episod al podcastului lor „MeSsy”.

„Mi-a rămas în minte ani și ani de zile”

„A fost o tortură. Pur și simplu m-am privat de mâncare ani și ani și ani și ani”, a spus Applegate, în vârstă de 52 de ani. Lupta ei cu imaginea corporală a început cu ani înainte, când și-a amintit că un băiat din vecini o făcea grasă. „Era mereu competitivă.

Dacă ajungeam la 110 kilograme, ea spunea… «Cum ai reușit?». Și motivul era că aveam o tulburare alimentară. Și dacă aș fi avut șase, aș fi plâns și nu aș fi vrut să ies din casă. Și asta mi-a rămas în minte ani și ani și ani de zile”, a spus aceasta despre mama sa.

„Am vrut ca oasele mele să iasă în evidență și nu am mai mâncat”

În familia Bundy…

Christina Appegate care a interpretat-o pe fiica lui Al și a lui Peggy Bundy,  Kelly, în serialul „Familia Bundy” primea adesea aplauze puternice din partea publicului atunci când ieșea pe platou. Kelly purta, de obicei, topuri și fuste scurte, iar la un moment dat departamentul de costume a trebuit să ia haine mărimea 0 pentru a se asigura că i se potrivesc bine.

„Am vrut ca oasele mele să iasă în evidență, așa că nu am mâncat. Cadrul era foarte înfricoșător pentru toată lumea din spatele camerei. Ei spuneau: «Christina nu mănâncă niciodată». Au vorbit cu mine despre asta. „Dar pentru mine, eram enormă”, a dezvăluit aceasta.

„Din cauza faptului că eram foarte slabă”

La decernarea premiilor Emmy

 

La rândul său, Sigler, 42 de ani, a suferit de o tulburare de alimentație în adolescență, iar situația s-a înrăutățit când s-a văzut în episodul pilot al celebrului serial HBO, „Sopranos”. „Nu semănam cu nicio altă tânără de la nicio altă emisiune pe care o văzusem.

A trecut un an între episodul pilot și primul episod, iar în acest timp am avut tulburări de alimentație.”, a recunoscut. Când s-a întors un an mai târziu pentru a filma primul sezon, ea susține că aproape a fost concediată.

„Calculam mâncarea și caloriile”

Christina Aguillera a fost depistată și cu scleroză în plăci

„Din cauza faptului că eram foarte slabă. Comentariile erau ceva de genul: «Uau, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu!» Emisiunea a fost atât de solidară și de iubitoare, iar ei voiau doar să fiu sănătoasă.” Sigler, la cea mai mică greutate, avea 80 de kilograme. Dacă aveai un caiet din anul doi și trei de liceu, erau ca niște numere mici pe colțul lui.

Calculam mâncarea și caloriile”, și-a amintit ea. Applegate și Sigler s-au apropiat înainte de a-și lansa podcastul în martie din cauza luptelor lor cu scleroza multiplă și vorbesc adesea despre afecțiunile lor în direct.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre