Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum miroase parfumul reginei Elisabeta II. A fost creat special pentru ea

Cum miroase parfumul reginei Elisabeta II. A fost creat special pentru ea
Acest parfum special a fost lansat în onoarea Majestății Sale, de un brand de parfumuri de nișă din capitala Marii Britanii.

Floris London este cunoscută ca fiind marca de parfumuri pe care Regina o prefera, cu predilecție pentru parfumul de trandafir alb. Aceasta este singura marcă de parfumuri care a primit girul casei regale și al Reginei.

Nu numai atât, atât Majestatea Sa, cât și Meghan Markle au purtat parfumuri ale mărcii în zilele nunții lor – și brandul are chiar și un parfum creat special în onoarea monarhului, care a fost lansat cu ocazia sărbătoririi Jubileului ei de platină, marcându-i 70 de ani de domnie, scrie Hellomagazine.com.

Cum miroase parfumul reginei Elisabeta II

Apa de parfum Platinum 22 este un parfum oriental lemnos, despre care brandul spune că este inspirat din grădinile frumoase ale Reginei care înconjoară casa ei. Parfumul este disponibil pentru cumpărare acum, dar sunt așteptări ca, odată cu decesul suveranei, stocurile să se epuizeze rapid.

Parfumul conține note de lemn de cedru, trandafir, mosc și multe altele, rotunjite cu note de ovăz. Pe de altă parte, parfumul despre care se zvonește că este cel mai vechi nume al Reginei este White Rose, un parfum proaspăt și floral care are de asemenea semnătura numelui Floris London.

Dacă vreți să faceți cumpărături în felul în care o făcea Regina, Floris London nu este singurul brand pe care îl puteți accesa. Maiestatea Sa era, de asemenea, cunoscută pentru preferințe asupra brandurilor Aspinal of London, Cartier și chiar John Lewis.

Mai amintim că Floris London, Casa Regală de parfumuri, a lansat și produsul Royal Arms Diamond Edition în ediție specială, acesta fiind dedicat Jubileului organizat în cinstea Reginei. Acest parfum reprezintă o versiune mai fresh a parfumului original, ce a fost lansat în 1926. Royal Arms Diamond Edition conține note de trandafir, iasomie și violete dulci.

Sursa foto: Floris London

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre