Simona Ionescu / Redactor Șef

Faimoasa Betty White împlinește 100 de ani. Vedeta a dezvăluit ce nu mănâncă niciodată. E secretul longevității sale

Faimoasa Betty White împlinește 100 de ani. Vedeta a dezvăluit ce nu mănâncă niciodată. E secretul longevității sale
Este norocoasă că e sănătoasă și pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Betty White sărbătorește 100 de ani.

17 ianuarie va fi o zi cu totul și cu totul specială pentru fantastica Betty White. Va împlini 100 de ani.

Faimoasa Betty White împlinește 100 de ani. Vedeta a dezvăluit ce nu mănâncă niciodată. E secretul longevității sale

În cadrul unui interviu acordat revistei People, care apare astăzi pe piață, Betty White a dezvăluit că a ajuns până la vârsta de 100 de ani pentru că are un optimism exuberant și evită alimentele verzi.

„Sunt atât de norocoasă să fiu atât de sănătoasă și să mă simt atât de bine la vârsta asta. Este uimitor. (…) Optimismul l-am moștenit de la mama mea și nu m-am schimbat niciodată. Mereu găsesc lucrurile pozitive. Puneți accentul pe lucrurile pozitive, nu pe cele negative.

Sună banal, dar o mulțime de persoane se agață de ceva de care să se plângă în loc să spună: Hei, asta a fost grozav! Nu este greu să găsești lucruri grozave dacă cauți”, a mărturisit Betty White. Într-un alt interviu acordat revistei Parade în 2018, Betty a mărturisit că încă adoră vodca și hotdogii, dar „probabil nu în ordinea respectivă”.

Doarme doar patru ore pe noapte

Și dacă până acum au spus specialiștii că somnul prelungește viața, Betty White demontează mitul. Aceasta nu doarme decât patru ore pe noapte și se simte excelent. Ea abia așteaptă să se trezească pentru a se apuca de lucru, pentru că nu i-a plăcut niciodată să lenevească. Potrivit People, artista trăiește în Los Angeles și adoră să facă rebusuri, să joace cărți și golf.

Și să uite la emisiunea „Jeopardy” și la documentare despre animale, adaugă ea.

Betty White, una dintre cele mai mari actrițe ale lumii a intrat în Cartea Recordurilor, pentru cea mai lungă carieră din industria filmului la Hollywood, de peste 74 de ani.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre